Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erişteli Pirinç Pilavı

Erişteli Pirinç Pilavı
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Erişteli Pirinç Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı pirinç
*1 çay bardağı erişte (kavrulmamış)
*1 tane et bulyon (ben kemik suyu kullanıyorum)
*Tuz
*Sıvı yağ
*1,5 tan biraz su ama biraz ölgün isteyenler 2 su bardağı su koyabilir

Erişteli Pirinç Pilavı Tarifi Yapılışı Kavrulmayan erişteleri sıvı yağ ısınınca tavaya alıp yağda kızartalım Takriben 56 yemek kaşığı sıvı yağ, erişteler kızarınca pirinci yıkayıp ekleyelim Tuzunu atıp kavuralım Pirinçler tıkır tıkır olunca suyunu ekleyip altını kısalım Suyunu çekince kapatalım, sonra demlenmesi için bırakalım Afiyet olsun

Similar threads

Erişteli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım su bardağı erişte *1, 5 su bardağı pilavlık bulgur *2 yemek kaşığı dolusu tereyağ *1 yemek kaşığı sıvı yağ *1 adet et bulyon *Tuz *4 su bardağı sıcak su Erişteli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Tereyağı ve sıvı yağı teflon tencerede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Nohutlu Erişteli Enfes Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı pilavlık bulgur *1 su bardağı haşlanmış nohut *1 kuru soğan *1 çay bardağı erişte *2 yemek kaşığı dolu tereyağı *4 yemek kaşığı sıvı yağ *Tuz *2 5 su bardağı sıcak su *Çay kaşığı ucuyla karabiber Nohutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Erişteli Yayla Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı yoğurt *1 çay bardağı pirinç *Yarım çay bardağı erişte *2 yemek kaşığı un *2 çay kaşığı tuz *1 yumurta *2 küp ev yapımı et yada tavuk suyu *6 su bardağı su *Hazırda haşlanmış nohutunuz varsa ekleyebilirsiniz ben eklemedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Tereyağlı Erişteli Nefis Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı erişte *2 çay bardağı pilavlık bulgur *1 yemek kaşığı tereyağ *23 yemek kaşığı sıvı yağ *5 çay bardağı sıcak su *1 adet knorr bulyon *Not : İsteğe göre eğer varsa yarı tavuk suyu yarı su kullanılabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Tereyağlı Erişteli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı pilavlık (kalın ) bulgur *3, 4 yemek kaşığı erişte (arzuya göre ) *2 yemek kaşığı tereyağ *2 yemek kaşığı sıvı yağ *2 5 su bardağı kaynamış su *Tuz Tereyağlı Erişteli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Tenceremize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt