Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erişteli Su Böreği (Basit Ve Lezzetli )

Erişteli Su Böreği (Basit Ve Lezzetli )
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Erişteli Su Böreği (Basit Ve Lezzetli ) Tarifi İçin Malzemeler

*1 paket erişte
*2 yumurta
*Kaşar peynir veya isteğe bağlı lor peynir
*Az bir sıvı yağ

Erişteli Su Böreği (Basit Ve Lezzetli ) Tarifi Yapılışı Gayet lezzetli basit bir börek tarifi vereceğim dün yaptım ve çok beğenildi
Buraya yeniyim inşallah güzel paylaşımlarım olur
Evet tarifimize geçelim;
İlk önce eriştemizi güzelce pişene kadar haşlayalım, tuz atmayı unutmayalım, benim eriştem 350 gramdı ama ben bir avuç ayırdım, daha sonra çorba ya katmak için
Haşladığım erişteyi iyice süzdüm ve beş altı dk beklettim üzerine iki yumurta kırıp karıştırdım Tavamızın altına sıvı yağımı döktüm ve hazırladığım eriştenin yarısını döktüm Rendelediğim kaşarları araya döküp kalan erişteyi de üzerine kapattım İç harcını isteğe göre değiştirebilirsiniz
Altı kızarana kadar kapağı kapalı bir şekilde orta ateşte kızarttım, sonra kapak yardımıyla çevirip diğer tarafı da kızarttım Altını kapattıktan sonra 15 20 dk kadar dinlendikten sonra servise hazırladım, ılık olsun daha güzel oluyor
Resimler de anlaşılır zaten çok basit

Deneyenlere afiyet olsun

Similar threads

Erişteli Havuç Mezesi Tarifi İçin Malzemeler *1 kase erişte *Su *Tuz *1 adet havuç *1 kase yoğurt *2 yemek kaşığı mayonez *Tuz Sos için: *2 yemek kaşığı tereyağı *1 çay kaşığı kırmızı pul biber *1 çay kaşığı kuru nane *1 tatlı kaşığı salça *2 yemek kaşığı su *2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Basit Ve Lezzetli Tepsi Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket*yaş maya *1 kaşık şeker *2 bardak ılık su *1 tatlı kaşığı tuz *5 kaşık sıvı yağ Üzeri için; *Yumurta İçi için; *Peynirli, maydanozlu harç Basit Ve Lezzetli Tepsi Böreği Tarifi Yapılışı Hamur mayalanır, sonra 3 beze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler *2 adet yufka *Süt *İsteğe bağlı iç harç ben maydanoz ve peynir kullandım Tava Böreği Tarifi Yapılışı Merhabalar Size yine basit bir börek tarifi vereceğim evde iki küçük varsa anneler genelde basit ve lezzetli yemeklere kaçıyor ;) Tavamızın altını sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Erişte Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi İçin Malzemeler *500 gr erişte *1 su bardağı kaşar rendesi *1 yumurta *Bir kaç dal maydanoz *İsteğe bağlı miktarda beyaz peynir *Yarım çay bardağı süt *Tuz *2 yemek kaşığı sıvı yağ yada tereyağı Erişte Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Kanape (Basit Ve Lezzetli) Tarifi İçin Malzemeler *Yufka 1 adet *Domates 1 adet *Salatalık 1 adet *Peynir Kanape (Basit Ve Lezzetli) Tarifi Yapılışı Öncelikle yufkaların arasına peyniri ezilerek dağıtılır ve rulo yapılır Sonra dilimlenir Sonra domates ve salatalık da dilimlenir ve hepsi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt