Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası

Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 dere bardağı haşlanmış yeşil mercimek1 çay bardağı erişte Terbiyesi için: 1 su bardağı yoğurt1 yumurta2 diş sarımsak2 yemek kaşığı un Sosu için: 3 yemek yemek kaşığı akıcı yağPulbiber ve nane Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi Yapılışı Benim mercimeğim haşlanmıştı o yüzden daha ivedi yaptım Sizin değilse önce mercimeği haşlıyoruz Sonra süzüp yıkayıp kenara alıyoruzgiderken orta yükseklik bi tencereye 2 litre kaynamış su koyuyoruz ve mercimeği koyup ikisi kaynayınca erişteyi ekliyoruzVe terbiyesini yapıyoruz çünkü erişte zaten hemen pişiyorara sıra karıştırıyoruz emrindekiTerbiyesi için bütün malzemeyi tamamen karıştırıyoruzKaynayan çorbanın suyundan bir kepçe ekleyip yavaşça çorbaya ekliyoruz ve kaynayana değin karıştırıyoruzKaynayınca altını hafif kısıp bir 10 dk daha pişiriyoruz ben adamakıllı özdeşleşmesi için pişiriyorum bu vesileyle bir tatlı kaşığı  da margarin ekliyoruz ve sosunu yapıp altını  kapatıp sosunu ekliyoruzTuzunu da atıp kapağını kapatıyoruzol Çorbamız servise hazır, sağlık durumu olsun sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur

Similar threads

Akşam yemeklerinin olmaz olmaz çorba tanımları ortasında erişteli yeşil mercimek çorbası da sıklıkla tercih edilmektedir. Son derece pratik bir imale sahip olup farklı bir çorba tanımı denemek isteyenler için olağanüstü bir seçenek olan erişteli yeşil mercimek çorbası tanımı, konut hanımları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Erişteli Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek *1 su bardağı erişte *1 5 yemek kaşığı salça *1 yemek kaşığı sıvı yağ *1 adet soğan *Sıcak su *Tuz *Kırmızı biber *Kara biber Erişteli Mercimek Çorbası Tarifi Yapılışı Yağı tencereye alalım Soğanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı yeşil mercimek *2 diş sarımsak *1 adet kuru soğan *1 yemek kaşığı domates salçası *1 adet et bulyon *3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzeri için: *1 yemek kaşığı tereyağı *2 çay kaşığı nane Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı yeşil mercimek *1 su bardağı erişte *1 soğan *1 yemek kaşığı dolusu salça *2 yemek kaşığı dolusu kıyma *Karabiber *Pul biber *Tuz *Sıvı yağ *Sıcak su Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi Yapılışı Mercimekleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Nefis Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 kase yeşil mercimek *1 kase erişte *2 buçuk litre su *2 yemek kaşığı salça *1 orta boy soğan *1 çay bardağı sıvı yağ *2 tatlı kaşığı tuz *1 çay kaşığı pul biber *1 yemek kaşığı tereyağı Nefis Erişteli Yeşil Mercimek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt