Erkan Petekkaya Ali Kaptanı hiç böyle görmediniz erkan petekkaya doruk erkan petekkaya, ali kaptan gece eğlendikten daha sonra gazetecilere bakın neler demiş arkadaşlar 1548658706 1548658706 erkanpetekkayaalikaptanihicboylegormediniz5c4ea816c8b24erkanpetekkayaalikaptanihicboylegormediniz5c4ea816c8b24 erkanpetekkayaalikaptanihicboylegormediniz5c4ea816c8b24 Ekranların en çok izlenen ve en fazla popiler dizisi O Kadar Bir Geçer Süre Amanin Ali Kaptan'ı dizi ekibi ile eğnlenmeye gitti ve bakın çıkışta gazetecilere neler dedi Melek'lererkanpetekkayaalikaptanihicboylegormediniz5c4ea816d1d68alt “Pek Bir Geçer Zaman ama ekibi önceki akşam Al Jamal’de eğlendi İŞTE ZIYAFET GECESİNDEN FOTOĞRAFLAR Dizinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, gecenin sonunda kapıda bekleyen gazetecilere “Delikanlı gibi ön kapıdan çıktım dedi Mekandan eşiyle ayrıldı Kanal D’nin sevilen dizisi “Pek Bir Geçer Süre oysanin ekibi, başarılarını Al Jamal’de kutladı Oyuncular ve teknik ekibin bir arada geç saatlere kadar eğlendiği geceyi en son noktalayanlardan biri de dizinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya’ydı Kulüpten eşiyle çıkan ve çok keyifli görünen Petekkaya, otomobiline binmeden önce magazinden kaçan ünlülere gönderme yaptı Arkadaki kapıdan çıkabilirdim Daha önce “Dizide pek bir kötü adamım oysa, o psikolojiye girdim Yüzüm daha sete bu arada asılıyor, hatta özel hayatımda bile asık suratlı bir adam oldum dese de o gece etrafa gülücük saçan Petekkaya, kendisini görüntüleyen muhabirlere şöyle seslendi: “Ben arkadaki kapıdan da çıkmasını bilirdim fakat delikanlı gibi ön kapıdan çıktım Beni yok ekibi çekin