Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erkan Petekkaya geçtiğimiz günlerde vefat eden iki dizi arkadaşı için uzun hava okudu

Erkan Petekkaya geçtiğimiz günlerde vefat eden iki dizi arkadaşı için uzun hava okudu
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Erkan Petekkaya geçtiğimiz günlerde ölüm eden iki dizi arkadaşı için uzun hava okudu erkan petekkaya dizileri erkan petekkaya uzun hava yeni dizi yeni dizisi 1548626200 1548626200 erkanpetekkayagectigimizgunlerdevefatedenikidiziarkadasiicinuzunhavaokudu5c4e291c26fd7erkanpetekkayagectigimizgunlerdevefatedenikidiziarkadasiicinuzunhavaokudu5c4e291c26fd7 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabererkan17ocak&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NE ERKAN PETEKKAYA VE EBRU POLAT MISAFIR OLDUPROGRAMDA BAZEN EĞLENCELİ BAZEN DE HISSI ANLAR YAŞANDI Programa gelirken Kenan Erçetingöz'den çekinen Ebru Polat 'Tatlı yiyelim tatlı konuşalım!' diyerekten yanında getirdiği bir kutu çikolatayı programın sunucusu Kenan Erçetingöz'e verdi Erkan Petekkaya son dizisi 'Sonbahar' hakkında kısaca veri verdi 'Sıcak' filminin yönetmeni Abdullah Oğuz, canlı yayına telefonla bağlandı ve Erkan Petekkaya'nın neden oyuncu kadrosundan çıkartıldığına açık sözlülük getirdi Ebru Polat'ın mankenlikten şarkıcılığa geçtiği hakkında çıkan haberlere çok sinirlendiğini söyleyen seksi şarkıcı, 'Böyle haberlerden fazla rahatsız oluyorum! Mankenşarkıcı diye haberler dönüyor! Hiç podyuma çıkmadım Çıkmayı da hiç düşünmüyorum Olur Ya fiziğimden nedeniyle ya da bir sürü dergide pozlarım olduğundan beni manken sanıyorlar fakat öyle bir şey değil Sadece kısa bir vakit avukatlık yaptım' dedi AKŞAM KEYFİ KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NE ERKAN PETEKKAYA VE EBRU POLAT MISAFIR OLDUPROGRAMDA BAZEN EĞLENCELİ BAZEN DE ŞEHVETLI ANLAR YAŞANDI Programa gelirken Kenan Erçetingöz'den çekinen Ebru Polat 'Tatlı yiyelim tatlı konuşalım!' diyerekten yanında getirdiği bir kutu çikolatayı programın sunucusu Kenan Erçetingöz'e verdi Erkan Petekkaya son dizisi 'Sonbahar' hakkında özet olarak veri verdi 'Sıcak' filminin yönetmeni Abdullah Oğuz, canlı yayına telefonla bağlandı ve Erkan Petekkaya'nın niçin oyuncu kadrosundan çıkartıldığına tarafsızlık getirdi Ebru Polat'ın mankenlikten şarkıcılığa geçtiği hakkında meydana çıkan haberlere fazla sinirlendiğini söyleyen seksi şarkıcı, 'Böyle haberlerden çok rahatsız oluyorum! Mankenşarkıcı diye haberler dönüyor! Hiç podyuma çıkmadım Çıkmayı da hiç düşünmüyorum Ola Ki fiziğimden dolayı veya bir sürü dergide pozlarım olduğundan beni manken sanıyorlar fakat pek bir şey değil Sadece kısa bir vakit avukatlık yaptım' dedi Ebru Polat canlı yayında 'Kalp Kalbe Karşısında Derler' şarkısını söyledi Erkan Petekkaya'dan darbuka şov Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya reel hayatta nasıl bir adam olduğunu anlattı Erkan Petekkaya canlı yayında yemek yemek yapmaya kalkıştı ama yapamadı Erkan Petekkaya'nın bugünkü menüsünde menemenin yanında İsrail vardı! Petekkaya yumurtaları İsrail'e benzeterek sertçe kırdı ve bu şekilde Filistin'de yapılan zulmü kınadı id Ebru Polat 'Seni Yerler' şarkısını seslendirdi Seksi şarkıcı Ebru Polat, 2 aydır Azeri bir bakanın oğluyla ilişki yaşadığını itiraf etti Fenerbahçeli Selçuk'la 2 yıllık ilişkisine 5 ay önce 'son!' diyen Polat, hala Selçuk'la çok iyi dost olduklarını lakin şu lahza kalbinin Azeri bakan oğlunda olduğunu söyledi '20 bin YTL'lik çantayı da sevgilisinin yeğeninin hediye ettiğini söyledi Erkan Petekkaya geçtiğimiz günlerde vefat eden iki dizi arkadaşı için uzun hava söyledi  

858,500Konular
982,370Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt