Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkan Petekkaya İle Dizi Hakkında Röportaj!

Erkan Petekkaya İle Dizi Hakkında Röportaj!
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Erkan Petekkaya İle Dizi Hakkında Mülâkat! erkan petekkaya, röportaj,böylece bir geçer süre ancak, yeni sezon, ipuçları, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660780 1548660780 erkanpetekkayailedizihakkindaroportaj5c4eb03195cecerkanpetekkayailedizihakkindaroportaj5c4eb03195cec erkanpetekkayailedizihakkindaroportaj5c4eb03195cec Sevgili melekler, O Kadar Bir Geçer Vakit ama dizisi akılda bir çok soru işaretleri bırakarak bu sezonu kapattıİki kişinin vurulduğu son sahne en can müşteri kısımdıAcaba öldüler mi diye düşüne duralım,gazeteci Cengiz Semercioğlu bu soru işaretlerini yaptığı röportajda Erkan Petekkaya'ya sordu; O sırada dizinin sezon finali yayınlanıyordu televizyonda Twitter’a “Ali Kaptan’la beraberiz” diye yazınca, “Bizim için bir tane patlat ona” mesajları gelmeye başladı bana kalırsa sezonun en iyi erkek oyuncusu Erkan Petekkaya O da rolün gördüğü alaka karşı şaşırmış durumda “Bu dek rol oynadım hiçbiri Ali Kaptan gibi etki yaratmadı” diyor Ali Kaptan öldü mü? Sonradan da ekliyor; “Oynadığım en güç rol bu Ali Kaptan’ın akıcı ruh halini uygulamak yordu beni Dizide bütün oyuncularla çatışma halinde Cümbür Cemaat bir yerde, Ali Kaptan karşı yerde Sette bile tüm oyuncuları karşımda görür görmez yoruluyorum” Peki Ali Kaptan öldü mü, balıkçı öldü mü? Tahmin edeceğiniz gibi bu konuda açıklama yapmıyor Ne zaman başlayacak set? Ağustosun ikinci yarısında başlayacağız Tatilde neredesin Türkiye mi, yurt dışı mı? Türkiye’deyim, güneyde olacağım Ağustos ortası gibi de tekneyle çıkıp gezeriz biraz Oğluna aşık bir baba id Cep telefonundan oğlunun fotoğrafını gösteriyor Ilginç yakışıklı bir delikanlı, 9 yaşında Ali Kaptan’ın tersine oğluna, ailesine tapıyor Erkan Petekkaya İkinci çocuğu istemiyor musun? Hayır, gözüm yemiyor benzer zorlukları çekmeye Dokuz aylıkken boğazına bir şey kaçmış oğlunun “Ters çevirdim salladım, ne yaptıysam çıkmıyor Mosmor oldu çocuk, gidecek Son bir atak boğazına parmağımı soktum, çektim çıkardım yuttuğu oyuncağı Çocuk derin bir nefes aldı, o lahza ben yere yığıldım kaldım” Anlatırken bile o günleri yaşıyor, “Her Yerde yaşayamam benzer stresleri” diyor Yeni sezanda yeni setine taşınacakmış Öyle Bir Geçer Zaman oysa “Beykoz’da çekiyorduk Çok zorlandık bu sezon Çünkü dönem dizisi Hem de İstanbul’da geçiyor Kafanı birazcık kıpırdatırsan arkadan çanak anten giriyor Bazen dimdik durarak oynadık” diye anlatıyor sette yaşadıkları zorlukları “Dizi setini gören para ister hale gelmiş” diyor: “Kahvenin önünde bir sahne çekeceğiz mesela, adamın biri oturuyor Kalkar mısın diyorsun, 100 lira ver kalkayım diyor Neler çektik biz neler” Bu yüzden yeni sezonda yeni seti dört gözle bekliyormuş ekip Erkan’ın sahne telaşı Bu sezon almadık ödül bırakmayan Erkan Petekkaya’nın bir sırrını daha öğrendim bu vesileyle Sahneye çıkmadan garip heyecanlanıyor Altın Kelebek’te de öyleydi, Türkçe Olimpiyatları’nda da Sahne arkasından adı anons edilmeden önce heyecandan ölecekti Yüzlerce defa tiyatro sahnesine çıkmış, hayatı kamera önünde geçen bir adam neden heyecanlanır ki böyle “Kamera ve seyirci önünde rol yapmadığım anda, kendim olarak çıktığımda defalarca heyecanlanıyorum Bu yüzden canlı yayınlara bile çıkmıyorum” yanıtını verdi