Erkeği çıldırtmak bizim işimiz Hatunlarin erkekleri avuçlarinda oynatmak için programlanmis bir toplumsal bilinçaltlari var Bu kurallar her hatuna kadinlik hormonlariyla birlikte geçiyor, kalıtımsal olarak devam ediyor Kadin genlerindeki kodlarin sifrelerini çözdügünüzde karsiniza çikan liste söyle: 1 Katiyen doğrusu düsündügün seyi söyleme Katiyen! 2 Her Zaman anlasilmaz ol 3 Aylar evvel tartisilmis bir konuyu gündeme getir, hir çikar Yillar evvelki bir olayi gündeme getirerek devam et 4 Erkegin her sey için özür dilemesini sagla 5 Agla ve Hep senin yüzündende 6 Adamin çantasina, elbisesinin cebine, arabasinin torpido gözüne üstünde Seni seviyorumyazar notlar birak 7 Erkegin gözlerinin içine bak daha sonra bir kahkaha beygir, adam ne oldugunu anlayamasin, bir kahkaha daha at 8 Agla 9 Adam Hoş gözlerin vardediginde pek midiye sor 10 Her yere ve her seye geç kal Adam gecikecek olursa bas bas bagir 11 Regl döneminin cinayeti affettici unsur olabilecegini anlat 12 Bilmem anlatabiliyor muyumde adamin gözlerine bak, sonra adamin id soyleyecegi her seye Anlamamissincevabini ver 13 Babanin tabanca koleksiyonundan, abinin kara kusak karateci oldugundan bahset 14 Ailedeki cümbür cemaat bana Prensesder diye anlat 15 Eski erkek arkadasinin göbegi olmadigini her firsatta söyle 16 Tuvalete gruplar halinde git Katiyen yalniz basina birsey yapma 17 Bagimsizlik bir zaafiyet isaretidir, anne baba evinde oturmaya devam et 18 Agla 19 Bil bakalim canim ne istiyordiye sor, bilemediginde azarla 20 Herseyi dakikasi dakikasina planla, daha sonra asla o plana adaptasyon 21 Kiz arkadaslarini eve cagir balkonda avaz avaz Kapi açik, arkani dön ve çikdiye sarki söyle 22 Adamin konusmasini E leri açik söylemediye kes 23 Kilo mu aldimdiye sor, cevabi beklemeden tereyagli ekmegi yemeye basla 24 Agla 25 Fikralarin sonunu unut 26 Yalnızca arkadas grubundaki erkeklere merhaba de ve onlari birbirlerine düsür 27 Adamin giyimine kesintisiz karis, üç dakikada bir Düşey yürüdiye uyar 28 Neyin var seninsorusuna Madem anlamiyorsun ben de soylemiyorumcevabini ver 29 Adamla ilgileniyor gibi görün, o sana ilgi duydugu anda azarla 30 Bes saniyelik bir sükunet oldugu anda Ne düsünüyorsundiye sor 31 Saçlarinin uçlarini düzelttirdiginde, adam farketmezse bütün gece somurt 32 Insanlarin sürekli kafasini karistir 33 Meclis'te kadin kotasifikrini aç, bütün gece bu konuyu anlat, baska konuya geçirmek isteyenleri Maçobildiri et 34 Agla 35 Kizarmis patatesleri erkegin tabagina koy, bunun bir sevgi gosterisi oldugunu söyle, daha sonra Sen azıcık kilo aldinde 36 Tuzluga bak ve adama Bu tuzluk sana neyi hatirlatiyordiye sor Adam bilemediginde Daha dogru dürüst tanismiyorduk bile Ben senden tuzlu istemistim, tuzlugu verdiginde ufak parmagin minik parmagima degmisti diye anlat ve Aramizdaki elektrik bittide, tuvalete git Döndügünde masada sampanya yoksa olay çikar 37 Agla 38 Kulaginda kac delik oldugunu sor, bilemezse eski sevgilinin bunlarin hepsini bildigini anlat 39 Gece klübünde kapidaki korumalarla tartis, sonradan yanindaki erkege Bir sey yapsanade ve bekle 40 Agla 41 Bu listeyi adama oku, dudaklarinda bir gülüş baslangici oldugu an olay cikart!:crazy: