Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ErkeĞİn Hayati Nasil Kararir ?

ErkeĞİn Hayati Nasil Kararir ?
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ErkeĞİn Hayati Nasil Kararir ? ERKEĞİN HAYATI NASIL KARARIR ? ERKEK Söyle KADIN ERKEK Söylesene! KADIN Acelen varsa söylemiyim ERKEK Acelem yok lakin çıkıcam, söyle KADIN Söyle söyle diyip üstüme gelme ERKEK Ya niye üstüne geliyim Bişey söylemiycek miydin? KADIN Değil bişey değil Ne söylicem ki sana? ERKEK Yanlış anladım aramak fakat Çıkıyom ben o süre KADIN Çık sen, çık Her Zaman kaç! ERKEK Değil kaçırmam otobüsü bugün Bak daha onbeş dakka var KADIN Aşağı kalırsın inşallah! ERKEK Ne? KADIN Bişey söylicem demiştim Fakat beni dinliycek zamanın yok natürel ERKEK E sen ne söyliyim fakat demedin mi? KADIN Git, tamamlanmış git! ERKEK Hey allahım! Ben yine hatalı anladım o vakitSöyle ,dinliyom KADIN ERKEK Heeeee! Beş dakka kalmış otobüsün kalkmasına Söyle KADIN söyle diyip ERKEK Euzübillahiminnnn KADIN Ne? ERKEK Yok bişey Söylicen mi? KADIN Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini alıyomArkadaşların özlemişlerdir seni ERKEK Hayatım, hergün görüyorlar beni Niye özlesinler? KADIN Özlerler Onları can kulağıyla dinlersin çünkü Nedense işe bu vesileyle çok neşeli oluyorsun Ne bekliyorsa seni orda ERKEK Bi dolu iş bekliyo Ne beklicek oysa? KADIN Biliyorum o işleri İki ayaklı, boyalı, parfümlü işler ERKEK Yok artık, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba KADIN Evet bozuk Sabahtan beri peşinden koşuyoruz, bişey söylicez diye ERKEK Söyle diyom ben de sabahtan beri KADIN Sorun da bu zaten Söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun susuyorumBenim söz hakkım mı var bu evde? ERKEK Güzel karıcım niye olmasın! Ya, ben sana ne vakit sus dedim ki? KADIN Bi de deseydin Konuşmaya da hakkım olmasın Şu televizyon benden değerlidir bu evde ERKEK Yok artık o kadar da yok, tamamen abarttın Senin canın sıkkın anladım KADIN Ne? Pek da değil mi? ERKEK Değil natürel KADIN Yani ona yakın Anladım Avukata gidiyorum ERKEK Ne? KADINAvukata gidiyorum Bu iş biter Hüüüüüüü! ! ERKEK Ya, ne dedim fakat ben derhal? KADIN Allahım bi de soruyo Hemen gidiyorum ERKEK Nereye? KADIN Bi telefunkenden değerli olmadığım bu evden gidiyorum ERKEK Tamam Hayatım , Sustuuum KADIN Susma! Bişey söyle, kaçma Sus, konu kapansın Git işine mutlu mutluHayat devam etsin Yok pek ERKEK Tamaaam konuşalım İşe gitmiyom o süre KADIN Naaparsan yap Ben gidiyorum ERKEK Nereye? KADIN Odama ERKEK Eeeee? KADIN Ne istiyorsun? ERKEK Konuşmak KADIN Günaydıııın! ERKEK Eveeet, heh he! KADIN ERKEK Yaa dur! şaka yaptım Ortam yumuşasın diye Inleme ya! KADIN Hüüüüüü! Üzme sen kendini benim için ERKEK Kimin için üzcem, karım diil misin? KADIN Olmaz olaydım ERKEK Tatlım Büyütüyorsun ama KADIN Ne? ERKEK Biraz abartmıyor musun? KADIN Ben mi? ERKEK ! ? KADIN Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum? Topluyorum ERKEK Ne? KADIN Anında eşyalarımı topluyorum ERKEK Saçmalama! KADIN Bırak kolumu, bıraaak! Acımasız herif ERKEK Hazır Dokunmuyorum Lakin gitme, konuşalım KADIN Uzaktan dur! Polisi ararım ERKEK Değil artık Hırsız mıyım ben? KADIN Evet, hırsızsın Hayatımı, yaşama sevincimi çaldın ERKEK ! KADIN Söylicek bişey bulamadın Dilini mi yuttun? ERKEK Bütün bunları ne zaman yaptığımı düşünüyorum KADIN Beyimiz ağız dalaşı istiyor galiba! ERKEK Hayır fakat KADIN Bitmiş Tartışma istiyosan, kavga ederiz Noolcaksa olsun ERKEK ! KADIN Gülücek bişey görmüyorum ben durumumuzda Evliliğimiz çatırdıyor ERKEK ! KADIN Sırıtma! Yemin ederim Avukatı arıcam ERKEK İstersen ara lakin KADIN Peki, derhal çeviriyorum ERKEK Nişantaşı'ndan gidelim KADIN Senin gelmene gerek değil Ben taksiyle giderim ERKEK Ben de geliyim Hem şu uzun deri cekete de bakarız KADIN Hııı? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? ERKEK Ajandana not almışın bugün bana bildirmek için Orda gördümŞimdi aklıma geldi KADIN E evet Şey! ERKEK Ben de arayıp ayırttırdım KADIN İnanmıyorum ERKEK Bu Arada alırız KADIN Nereye? ERKEK Avukata KADIN Eee evet ERKEK ya da istersen bugün gitmeyelim avukata Yelken Direği ceketi almaya gidelim KADIN Aaaa eeeeee olur ERKEK Hayatım? KADIN Efendim? ERKEK Sen bana ne söylicektin? KADIN Boşveeeer  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt