erkek adam bılgısayarı nasıl kullanır? Erkek adam bilgisayarı nasıl kullanır?Önceden erkeklerin, olmazsa olmazları vardı Görev değişti; 'racon' artık sanalda * Silmek istediği bir dosyayı Shift+Del kombinasyonu ile siler, geri değişim kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz * Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı hemencecik bulur * IP'sini gizlemez * Windows XPde bir kusur olduğunda kusur raporu göndermez, ispiyonculuk yapmaz, hoşgörülüdür * MS Office yardımcısını da öteki yazılımların Takviye menülerini kullanmaz * Bilgisayarcı kültürüne hürmet gösterir Tek rakibim AMD, Rahmetli de X386'ydı, Bir sana hasretim dahası 3Ghz CPU hızına, Windows'un ustasıyım, Linux'ın hastasıyımgibi sözleri ağzından düşürmez * IMAC gibi renkli, allı pullu bilgisayar kullanmaz * Devir zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar * İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar * Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz Gerekirse format basar * Multimedya klavye kullanmaz * Laptopun dokunmatik faresini kullanmaz, alışılagelmiş fare takar * Işıklıjanjanlı kasa kullanmaz * Ekran koruyucu kullanmaz * Overclock yapamıyorum diye ağlamaz * Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar * Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldudemez Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozulduder * Markalı PC almaz, kendi PC'sini kendi toplar * AMD 3000+'ı 26Ghz'e overclock ederken yanan işlemcisini servise götürdüğünde adam gibi doğruyu söyler, abi açtım çalışmadıdemez Ne biçim işlemci bu, adam gibi overclock yapılmıyorder * Bilgisayar ayarlarını kurcalamaktan kaçınmaz Gerekirse bozar lakin gerçi kurcalar * Hudut tanımaz! ADSL limiti 3GB ise 29'da durmaz, sörfe devam eder * Süratli yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz, derhal Enter'a basıp gönderir * Sabit diskden, fandan, CPU'dan meydana çıkan seslerle refah bulur * Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri dürüst miktar * Mouse kullanmaz, klavyedeki hünerlerini baştan gösterir * XP'sini Windows olağan temasıyla kullanır Şekerci dükkanı gibi kullanmaz * Dialup'ında save passworddemez, bütün şifrelerini hatırlar tümü de farklıdır * My Pictures veya My Music klasörlerini kullanmaz, tersine siler * USB'den kahve ısıtıcı kullanır Mutfağa gitmez Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ'sunda yazışacak birini bulursa, klavyeyi on parmak uygulamak için kahve tutacağı olarak DVDROM'unu kullanır * Manâsız USB yuvası bırakmaz hepsini doldurur * Gecenin bi vakti bile olsa bilgisayar başında atletle şortla oturmaz * Operasyon yapıyor ikonu olarak kum saati yoktur Tesbih çeken, volta atan Kadir İnanır bakışlı insan modeli vardır * Yazılımların LITE sürümlerini kullanmaz * Ctrl+Alt+Delete ile uğraşmaz doğrudan doğruya reset atar * Sevdiği kızın adını ağaca değil, monitöre kazır * Ayna önünde değil, web sırça yardımıyla monitör önünde tıraş olur * 128 MB USB hafıza taşımaz, babalar gibi 80 GB değişmez disk taşır * QuickFormat atmaz * Yamasını kendi yapar, internette yama aramaz * Bulduğu Windows açıklarını kendi kapatır * Sistemini power tuşuyla değil anakartın üzerinden kısa devre yaptırarak açarerkekadambilgisayarinasilkullanir5c5630a64b35egifalt :24: 24 :24: * Disket sürücüsünden vazgeçmez * Evinde evcil hayvan yerine virüs besler * Tıklamaz basar * Pencereleri ve bilgisayarı fareyle kapatmaz, Daha Alçak+F4 kullanır * Renkli, cicili bicili Windows Media Player arayüzü yerine, siyah arayüzlü Winamp kullanır * Uzak takviye kullanmaz, hatalı bilgisayar nerdeyse oraya gider * Beta program kullanmaz * Optik sürücüyü asla tuşuyla kapatmaz, eliyle iter * IE'nin verdiği hatalara asap olmaz onu bağrına basar tekrar kullanır * Klavye bozulduğunda çöpe atmaz oturur can yoldaşını tamir ederedemezse ettirirerkekadambilgisayarinasilkullanir5c5630a64b35egifalt :24: 24 :24:erkekadambilgisayarinasilkullanir5c5630a64b35egifalt :24: 24 :24: