Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkek Almak...

Erkek Almak...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Erkek dediğin sevdiğininin ardından durur sanki yolda bırakmaz sevdiğinin üzerine titrer sahip çıkar dedi bana 17 ay boyunca beni fazla sevdi her bir karışımda hissediyordum sevgisini her seferinde en küçük bi şeyden bıraktım onunla birlikte olduk otel odasından kovdum onu ama o tekrar oteli aradı ve pek erkeğin içinden geçerek odama geldi tekrar yalvardı ayagıma kapandı beni çok arıyosun mesaj atıyosun sıkıyosun diye ayrıldım daima annemi aradı bırakmam onu dedi babamı aradı yeri geldi ben hata yaptıgımda ama bende sevdim sırf ona kaybetme korkusunu anlatayım diye tekrar tekrar ayrıldım kendime bagladım ama o bana hiç bir zaman kaybetme korkusu yaşatmadı ola ki de bu yüzden di benim kibirlerim bi yerlerimin kalkması bir erkek düşünün ki sevgilisinden 50 lira için ayrılan bir erkek düşünün fakat sene dönümünde makyaj yaptı diye ondan ayrılan otelde işini görüp onu bırakan evet canını fazla yaktım ona sosyal medyayı yasakladım ayrıldıgımızda açtıgında ise ona belli başlı avrat küfrettim ağza alınmıycak şeyler dedim o yeniden bana geri döndü

Sırf gece benle mesajlaşırken uyudu diye ayrıldım defalarca o yeniden döndü yalvardı günlerce annesiyle gece yarılarına dek agladı lakin o bir kere gitti onu aradım istemiyorum gelme yanıma dedi annemle konustum elbette gelme görüşmem seninle dedi annemde istemiyo dedi yıl dönümünden sonradan ayrıldık daha sonra bi şekilde ben onun gönlünü aldım hatta beni aradı ve ilişkimiz bi daha dikin tutmadı bana her seferinde gidiyosan bile adam gibi git dedi bana her gidişimde erkek ol buraya gel dedi kabul ettim her seferinde hazır dedim kabul ettim Yaşımız 22 üniversite öğrencisiyiz o benim anneme her cuma her kandilde bayramda mesaj atıp arardı babamla sadece bayramlarda konusurdu bende onun annesini özel günlerde arardım bu yaz sözlenecektik beni o kadar çok seviyordu bitmez sandım gitmez sandım son şans olarak beni aradı bitmesin ara verelim bi süre görüşmeyelim fazla yoruldum sonradan baştan başlarız dedi ben tekrar anneni arayıp sorarım dedi bende kabul ettim 10 gün hiç görüşmedik bayramın 1 günü beni aradı annemi aradı bende böyle olmuyo dedim bayramdan sonra geleyim yanında konusalım dedim gelme istemiyorum dedi sen istemedin mi ayrılmayalım ara verelim daha sonra konusuruz diyen dedim o da bilmiyorum bundan böyle ben dedi bende uzun bi ayrılık mesajı attım çok ustaydım ayrılık mesajı atmakta

bayram bittikten sonra bana mesaj attı perşembe ve cuma olmak üzere toplam 4 mesaj ve anneme cuma mesajı atmış hiç yanıt vermedim anneme de cevap verdirmedim bazen onunda kabahatları vardı ama bu sefer nefretim aşkımı aşmıştı daha sonra o başka mesaj atmadı cumartesi facesini açmış kenarında kızımızın ismi yazardı onu silmiş Hiç tepki vermedim hakettim çünkü aradan 12 gün geçti onun instagramının aşağı Ömrüm yzıyodu bana ömrüm derdi fakat Ö harfi biraz değişken duruyodu orda içim gitti bi zamanlar bi yerleri kalkan kibirlenen adamdan eser kalmadı hiç yüksünmeden arsızca facesinin şifresini kırmaya çalıştım yapamadım arkadaşıma baktırdım profiline Ö harfiyle hiç bi iz değil dedi gece yarısı aradım bu beni son arayışın olsun hayatımda kimse değil olsa sana söylerdim dedi bana hayatıma uzun bi zaman kimse alamam seni kolay unutamam demişti oraya geleyim konusalım dedim gelme bulusmam seninle dedi daha artı ısrar etme ben çok değiştim sabah erkenden işe gidiyorum akşam çıkıyorum okula gitmeme 1 ay var kafamı toparlayıp orda hayatımı yaşıycam seni unutucam dedi tamam dedim kapattım 2gün önceydi bu durum ertesi gün yani dün mesaj attım perşembe gün ben gelcem ona kadar hazırlıgını yap gelip 1 saat olsa konuscam senle dedim gelme buluşmam gelmem yanına dedi ne yaptıysam ikna edemedim en sonunda yanıt vermemeye başladı annemi aramış beni rahatsız ediyo demiş çok zoruma gitti bana eğer gelmeye karar verdiysen babanı arıycam dedi bana fazla gücüme gitti

Sizce napmalıyım yanına gitmeli miyim ? O bursada ben aydındayım Acilen bana söyleyin erkek bırakmaz peşinden gider mi aşkının hala onu düşünüp yanında gitmeli miyim ? bu ilişkiyi kurtarabilirmiyim biliyorum çok yanlışlarım var fakat onunda zoruma dışarı giden şeyleri var bana yardımcı olun karşısına çıkayım mı teşekkürler

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt