iltasyazilim
FD Üye
15 ay bir birliktelimiz oldu ona her cumlemde her satırımda onu sevdigimi belirrtim htta ona can sıkıcı bir aldıgını bile duşuyorum günler bünleri kovaladı ilişkimizin ilk haftasında ban netten tanıstıgı bir arkadasını analttı xxxx diylelim ve bana onla gezecegini söledi bende ben tnaımadan kimseyle gezemiyecegini söledim oda sen kim olyorsun edasında seni onla tanıstıramam dedi ben hic birşey demedim daha yeniyiz sonra mudahale ederim dedim böle böle 1 ay doldurduk kendinden taviz vermemek icin bana tavizler werdi erkek arkadaslarım kıza bu her zaman baskalıryl kosnuyor feln dedi buda hic oralı olmadı konussun ne olcak gibi tepkiler weriyordu ve bu birden artı tekerrur etti ve bu olay benim canımı sıkmaya basladı hicmi kıskanmıyorsun dedim oda ban fiilen cok kıskancım ama seni kıskanamıyorum dedi ben ona gereginden fazla güven vermiştim heralde bi gece telefonda uzun uzun smslestik ve ben ona taviw vermekle iyimi yapıyorum dedim oda hayır dedi yavas yavas konuyu bunu xxxx arkadasına cektim konuyu cekmemdeki amcada arkisini benle tanıstırmıyordu bile neymis kıskanclıkdan onların kosnumasına izin vermezmişim ve bunu ben sorun haline getirdim kafamda soru işaretleryle dolasıyordum ve sonunda dedim beni bir secime sürüklüyorsn
ve kosnuma agır bi tempoda devam ediyordu sonunda bende dedim ne zaman xxxx olayını kapatırsın yanıma gel sana tekrar tekrar kpım acık dedim kibar bir şekilde ayrılmayı önerge ettim verdi cevap sen bilriisn dedi ve ogun bitti
(kızı 8 ay bekledim ve ben ayrılmayı öneri ettim) 1 hafat gecti ban aldıgım hediye fln ne warsa geri verceni söledi senden kalan ck şey armı fakat se yokmussun fln dedi ve bana bi siktir git demedigin kaldı dedi ben hic üslübumu bozmadım dedim yalnızca madem sen yoksun o eşyalrında bi anlamı yok hepsini cöpe beygir dedim azıcık daha böle atıştı benle ben ne imtiyaz verdim nede aşagıladım onu ssonra snle gecen günlerime yazık oldu hic olmasayfı gibi cümleler sarf etti dahada birşey yazmadı ben bu durumdan ck şikayetciyim seviyorum dediller gibi ama arkadasıyla kosnuamsını iztemiyorum bana güven eksikligi yarattı tek bir estegim oldu onunla kosnutm onu gectim tanıstırmadı bile beni neeten tanıstıgı arkadasına tercih etti ne yapacamı bilmiyorum gidip özür flndan arzu etmek istemiyorum kendimin haklı oldunu düşüyorum ve arkadas cevremizde müşterek arkadaslarımızda benim haklı oldugumu söliyor ne yapayım sizce arkadaslar ?
ve kosnuma agır bi tempoda devam ediyordu sonunda bende dedim ne zaman xxxx olayını kapatırsın yanıma gel sana tekrar tekrar kpım acık dedim kibar bir şekilde ayrılmayı önerge ettim verdi cevap sen bilriisn dedi ve ogun bitti
(kızı 8 ay bekledim ve ben ayrılmayı öneri ettim) 1 hafat gecti ban aldıgım hediye fln ne warsa geri verceni söledi senden kalan ck şey armı fakat se yokmussun fln dedi ve bana bi siktir git demedigin kaldı dedi ben hic üslübumu bozmadım dedim yalnızca madem sen yoksun o eşyalrında bi anlamı yok hepsini cöpe beygir dedim azıcık daha böle atıştı benle ben ne imtiyaz verdim nede aşagıladım onu ssonra snle gecen günlerime yazık oldu hic olmasayfı gibi cümleler sarf etti dahada birşey yazmadı ben bu durumdan ck şikayetciyim seviyorum dediller gibi ama arkadasıyla kosnuamsını iztemiyorum bana güven eksikligi yarattı tek bir estegim oldu onunla kosnutm onu gectim tanıstırmadı bile beni neeten tanıstıgı arkadasına tercih etti ne yapacamı bilmiyorum gidip özür flndan arzu etmek istemiyorum kendimin haklı oldunu düşüyorum ve arkadas cevremizde müşterek arkadaslarımızda benim haklı oldugumu söliyor ne yapayım sizce arkadaslar ?