iltasyazilim
FD Üye
erkek arkadasımı cok sevdım cok deger verdım onu kımsenın sevemedıgı kadar cok sevdım hemde gecen gun facebook sıfresını verdı bana bır arkadasın fotograflarına bakcaktım dayanamayıp mesajlarınıda okudum benden once teklıf ettıgı kızla bız 1 ay bambaşka kalmıstık o surede kıza mesaj atmıs senı beklıcem , hala kalbım senın ıcın aatıyor , arkadasların benı eklemesın sana olan yaramı acıyolar dıye mesaj atmıs bu 1 aylık suredede bana gerı donmek ıcın cok cabalamıstı evlılık hayallerı kurardık couklarımızın ısımlerı bıle bellıydı mutfak dolaplarımızın rengı bıle bellıydı benı nasıl benı sevdıgıne ınandırdı anlamıyorum gercekten sonradan ben bu mesajları okudum kayıtsız kalamadım aradım ıslerı vardı gun ıcerısınde cok defa fakat kısa kısa konusabıldık bana yalvardı yakardı benı vazgeçme dedı en son aradgımda ıslerım var ozur dıledım ya dedı bende bıtsın ıstemıyrum dedım oda hakkını helal et deyıp suratıma telı kapattı halbukı bız cıkarken bana sen benı bıraksanda ben senı bırakmam dıyordu 3 gun oluyo ne ardaı ne sordu ben barısmıcam barısmayı aklımdan cıkardım ondan ayrıldıgımda hastalanıp yataklara dustum suan ıse kalbımde acı değil lakin burukluk var kesın kararım bır daha donmemek buradakı erkek uye arkadslarımız eskı erkek arkadasım benı sevmemıs dımı lutfen cevap verın sızde erkeksınız onun bu yaptıgını anlarsınız