Erkek dediğin kaprisli olur Popçu Hadise bir erkekte dehşet ettiği özelliklerianlattı hadise sexs kaprisli sözler hadisenin özellikleri hadise özellikleri sexi poz 1548107 1548107 erkekdediginkaprisliolurpopcuhadisebirerkektenefretettigiozelliklerianlatti5c4de26fa8556erkekdediginkaprisliolurpopcuhadisebirerkektenefretettigiozelliklerianlatti5c4de26fa8556 http:img225imageshackusimg225455315111360nc3 Birbirinden seksi pozlar veren ünlü şarkıcı, bir erkekte en nefret edilen şey ettiği özellikleri şöyle sıraladı: Kaprissiz olması, her şeyi kabul etmesi ve sevgilisini annesinin yanında koruyamaması Maxim dergisi, Hadise ile Amsterdam’da özel bir resim çekimi gerçekleştirdi Tarafsız karşısına birbirinden seksi pozlarla geçen ünlü şarkıcı, dergiye verdiği röportajda bir erkekte en dehşet ettiği özellikleri de sıraladı: Kaprissiz olması, her şeyi kabul etmesi ve sevgilisini annesinin yanında koruyamaması Yalnızca 23 yaşında ve demin 17 yaşındayken Avrupa’da ad yaptı Hadise Kendini bildi bileli müzikle iç içe yaşadığını ve bu durumdan hiç pişmanlık duymadığını söylüyor Kendisini bir müzik virtüözü olarak tanımlamasa da Müzik benim hayatımdiyerek tutkusunu ortaya koyuyor En korku ettiği şey ise kendisinden daha önce star olmuş bir ismin kopyası olarak lanse edilmesi Bana katiyen Belçikalı Beyonce demeyin Kimse bir Amerikan prodüksiyonunun ucuz bir kopyasına bedel vermezdiyerek net tavrını koyuyor Zaten yeni albümündeki 17 şarkının 14’ünün sözünü ve müziğini yazarak yaratıcılığını da gösteriyor Türk ezgilerini göstermek istiyor, sahnede binlerce kişinin önündeyken sadece sesine güvenmek onu kesmiyor Danslarıyla, şovlarıyla sahneyi dolduruyor Seyirci ona enerji veriyor ve o da karşılığını fazlasıyla sunuyor Bilhassa Türkiye’deki konserleri hakiki bir parti havasında geçiyor Sezen Aksu’nun sözlerini yazdığı Deli Oğlanşarkısının seksi görüntüler sergilediği klibi, en çok izlenenler arasında Sizinle ilgili en büyük hata ne? Magazinsel olarak bakılırsa, her önüme gelenle birlikteymişim gibi yazılıyor olmam Bu doğrusu büyük bir hata ve hayli gülünç! bundan başka, kendimle ilgili yanılacak ve yanıltacak ölçüde bir şart asla söz konusu olamaz Bu konuda son derece hassasım Belçika’da değil de Türkiye’de yetişseydiniz ne değişirdi? Galiba hiçbir şey değişmezdi Çünkü ben zaten neysem oyum İnternet sitenizde Türkiye modern bir ülkediyorsunuz Göründüğü dek pembe bir tablo mu Türkiye’ninki sizce? Tablonun ne değin pembe olduğu biraz da sizin nereden ve nasıl baktığınıza tabi Ben Türkiye’ye sevgi, sadakat ve hasretle bakıyorum O yüzden benim baktığım yerden ülkem harika görünüyor id 10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? 10 sene daha sonra kendimi layık olduğum yerdegörüyorum A Good Kiss Sizin unutamadığınız bir öpücük var mı? Ilk öpücük, herkes için fazla özeldir Bu, benim için de geçerli Fakat bende saklı kalsın Çok özel ve tatlıydı Bunu diyebilirim sadece çoğunlukla bir erkekte en nefret edilen şey ettiğiniz nitelik ne olabilir? Kaprissiz olması, her şeyi kabul etmesi ve sevgilisini annesinin yanında koruyamaması Sizi şu lahza ne dinlemek heyecanlandırır? Bir saat sonradan sahneye çıkmalıyım ve heyecandan ölüyorum! Son olarak, Maxim çekimi nasıl geçti? Philip Riches ile ilk önce çalıştım Buna rağmen Philip ve ekibi çok başarılıydı Fotoğrafları gören herkes bambaşka bir Hadise ile karşılaşacak