Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkek dediğin ...... olacak

Erkek dediğin ...... olacak
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Erkek dediğin olacak 1548612737 1548612737 erkekdediginolacak5c4df485e3100erkekdediginolacak5c4df485e3100 http:wwwinternethabercomimagesnews73128 Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si idealindeki erkeği 3 sözcük ile tanımladı Deniz Çakır, kendini ve oynadığı Ferhunde karakterini anlattırken beğendiği erkek tipini de açıkladı: Olgun,kaplı ve bonkör olacak Yaprak Dökümünün Ferhunde'si olarak akıllarda yer eden Deniz Çakır, bu dizide yer aldığı için kendini çok uğurlu gördüğünü söyledi Fettan gelin Ferhunde'yle benzer yanları olduğunu da itiraf eden Çakır, Ferhunde fazla dinç bir kadın, benim de duruşum böyle Ayrıca Ferhunde gibi ben de hayattan keyif almayı bilirim Bir şeyi olmak istiyorsam mutlaka benim olurdedi Erkekler konusunda da seçici olduğunu bildiren genç kadın hoşlandığı erkek tipini de tanım etti: Birazcık olgun olmalı,para sorunu bulunmamalıBen yaşıma göre fazla olgun bir insanım Erkekler kadınlara kadar daha geç olgunlaştığı için benden 10 yaş büyük,olgun ve daha kariyerli olması beni aleyhinde cinse daha fazla çeker Kariyerli olmasından da kastım ne meslek yaparsa yapsın ama işini iyi yapsınEvde ,işte ve yatakta Bu bir bütündürBu üçgende başarılı olan erkek beni uçurur id  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt