Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erkek dedigin

Erkek dedigin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ERKEK DEDİĞİN
Seni elinin tersiyle degil avucunun iciyle kavrayacakBileceksin ki belirli ellerdeyim, baskasi tutamaz elimi boyleRahat olacaksin yaninda,cok konusmayacak, beynini didiklemeyecek

özgüsu :
ince olacak;seni senin kadar dusunecek Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek Senin inceligine karsi umursamaz sozler sarf etmeyecekAdamin sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine cikarmayacak,
özgüsu :
sözde sen onun icin varmissin her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne
yaparsa yapsin her istediginde yaninda elinin altinda olacakmissin triplerine girmeyecek Sen ona sevgini hissettirdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asikmissin gibi havalara girmeyecekErkek dedigin
özgüsu :
alaka gordugunde ilgiyle,sevgi gordugunde sevgiyle karsilik verecekErkek dedigin,sen onun icin kendine baktiginda, sirf ona daha guzel gorunmek icin giyinip kusandiginda hicbir sey olmamis gibi davranmayacak
özgüsu :
Ruhunu oksamasini bilecekRomantik olacak kimi gun habersizce kucaginda ciceklerle cikip gelecekOzel gunleri unutmayi beceri sanmayacakKayitsiz olmayacak senin butun zerafetine karsi
özgüsu :
Gercekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda kucuk bir tatli soz,kisa bir mesaj, bir cagri bile onu mutlu edebilir Erkek dedigin butun bunlari cebinden para harciyormus gibi cimrilikle yapmayacak
özgüsu :
Ben aranmayi, cok aramayi sevmem demeyecek Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecekSadece kendi caninin istemesine baglamayacak her şeyiErkek dediginin, hissettigiyle yaptigi sey arasinda ucurum olmayacak
özgüsu :
Cesur olacak cesurSeni seviyorum derken korkmayacak,baska seylerin arkasina gizlenmeyecek
Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak,ozluyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecekErkek dedigin askina sahip cikacak

özgüsu :
Ürkek olmaz erkekdedigin
Erkek dedigin iyi sevisecek Koyun gibi yatmayacak, bir lahza once su is bitse demeyecekAsksiz yatmayacak yataga ve sen bunu bileceksin Bir baba sefkatiyle seni alnindan optugunde bileceksin ama sevgisi gecici ve zayif degildir
özgüsu :
sevgiyle optugunde dudaklarindan bileceksin fakat Opusun tek sebebi sehvet degildirErkek dedigin aldatmayacak Ihanet Etmek basitliktir

özgüsu :
Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dediginAldatiyorsa sevmiyor demektirErkek dedigin yakisikli olacak, cekici olacak ama bundan cok daha ote bir seyAkıllı olacak Kadinin kucuk yalanlara,bahanelere inanmayacagini,kendisini kendi gibi tanidigini bilecek

özgüsu :
Kadinin zekasini kucumsemeyecek dek zeki olacak Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, o hamura kendisi katmasinidaDegerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacakNamussuzlugunu,ahlaksizligini ama ve ama seninle yataktayken kullanacakYan gozle hatun kesmeyecek,

özgüsu :
ustune sevgili edinmeyecekErkek dedigin once sevecekKendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmezBir bakarsin ancak yillar daha sonra bu adamla ne yataga sigiyorsun, ne topragaKoluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alip sevismesini de
özgüsu :
Babaligini da bilecek, belli başlıbabaya hurmet etmeyi, kadir kiymet bilmeyi, vefakarligi,fedakarligiErkek dedigin seni koruyacak,kusatacak O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksinPisirik olmayacak erkek dedigin
özgüsu :
Erkek dedigin erkek olacak guzelimSeni sadece sen oldugun icin sevecekParayla pulla, kariyerle, gucle,kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek Ayrıca sevgilin,ayrıca arkadasin,hem dostun, ayrıca baban, ayrıca cocugun olacak,huzurla bagrina basacaksin *

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt