Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkek Duası

Erkek Duası
0
272

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ERKEK DUASI

Allahım

karımı her turlu tehlikeden koru gerekirse ben tehlikeye

atılayım onu hic yorma gerekirse ben yorulayım

o calışmasın ben calışayım

o hasta olmasın ben olayım

Allahım

o aldatmasın

ben aldatayım

benim guzel karım dul kalmasın ben kalayım

Amin

imageserkekduasi5ad80f307a31fgif

Similar threads

EVLi ERKEK DUASI Allahım Karımı her turlu tehlikeden koru, Gerekirse ben tehlikeye atlayayım Onu hic yorma,gerekirse ben yorulayım O calışmasın, ben calışayım O hasta olmasın, ben olayım Allah'ım o aldatmasın, ben aldatayım Benim guzel karım dul kalmasın, ben kalayım Elhamdurusu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
ERKEK DUASI Allahım karımı her türlü tehlikeden koru icabında ben tehlikeye atılayım onu hiç yorma icabında ben yorulayım o çalışmasın ben çalışayım o hasta olmasın ben olayım Allahım o aldatmasın ben aldatayım benim hoş karım dul kalmasın ben kalayım Amin *
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bu da erkeklerin duası Elhamdürüsü ile kızlar sürüsü ile sabahtan birisi ile akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım 1549148826 1549148826 budaerkeklerinduasi5c5622a3e3247budaerkeklerinduasi5c5622a3e3247 http:wwwkeyfialemnetubsmiliesnoktagif 1549148826 1549148826...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Erkeklerİn Duasi ERKEKLERİN DUASI​​Elham dürüsü ile Kızlar sürüsü ile Sabah birisi ile Akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım Karımı her türlü tehlikeden koru Icabında ben tehlikeye atılayım Onu hiç yorma Gerekirse ben yorulayım O çalışmasın ben çalışayım O hasta olmasın ben olayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
erkek ve bayan duası EVLi ERKEK DUASI Allahım Karımı her türlü tehlikeden koru,gerekirse ben tehlikeye atlayayımOnu hic yorma,gerekirse ben yorulayım O çalismasın,ben çalışayım O hasta olmasin,ben olayım Allahım o aldatmasın,ben aldatayım Benim güzel karım dul kalmasın,ben kalayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt