Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkek Eşiyle Neden Konuşmaz ?

Erkek Eşiyle Neden Konuşmaz ?
0
62

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Erkekler Niçin Konuşmaz ?
Evli Erkek Niçin Konuşmaz ?
Tüm erkekler evlenmeden önceki dönemlerde çenesi yerlerde gezer Her şeyi konuşmak için can atar birikmiş yoğunluğu son vermek ister gibi bir boşalım yaşarlar Böylece oysa ayrıca konuşmak ayrıca de sevgilisini dinleme istekleri epeyce fazladır

Çoğu evli kadın bu işlem için; istediklerini elde edene kadar her zaman bunu yapıyorlar, istekleri olunca dut yemiş bülbül oluyor diye düşünüyor
Ne yani erkeklerin susmalarını nedeni aslında evlenmek mi? Neden bütün kadınların tek inancı bu gerçek acaba ? Nasıl bir psikolojiye giriyor erkek, eski konuşkan adamdan bir eser kalmıyor? İlişkilerBir zamanlar kadınıyla her şeyi yapmaya her şeyi konuşmaya coşkulu adamın sus pus ışık halkası gelmesinde ki niçin bir ömür boyu yatağını yükleme garantisi mi gerçekte ?
Galiba kadınların kabul etmesi gereken gerçekler var, azıcık bunların üstüne gitmemiz gerekiyor kendimce

Kadınlar evlendikten sonra kocalarını nasıl sustururlar ?

1 Genelde kadınlar kocalarının anlattıklarına derhal aleyhinde çıkma eğilimindedirler Daha lafını bitirmeden ağzına tıkmak gibi bir şeyden söz ediyorum Eşinin söylediklerine hemencecik karşısında çıkan kadınların sonu, eksik konuşan bir koca ile ömür dinmek oluyor

2 Kadınlar hafıza vermeyi severler: Çoğunlukla bazı kadınlar hatta çoğu kocasına çocuğuna konuşur gibi konuşurlar Onların us hocaları olmayı isterler; bak hayatım fiilen böyle yapmalıydın Sen insanları tanımazsın hayatım sana söylüyorumbak hiç dinliyor mu ?heyyyy

3 Adam eve birkaç alışveriş paketiyle geldiğinde : Ne derhal bunlar, abartmışsın hayatım ya Senden de bir şey isteyince dibini kazıyorsun Ben sana on defa söyledim alışverişi yapma ver parayı ben alayım Lakin dileyen kimCanım sana söylüyorumHey nerdesinofff ya zaten evde vardı bunlardan

Yukarıda kadınların kocalarına gösterdikleri birkaç tutumdan bahsetmeye çalıştım Bu kadının kocası çoğunlukla eksik konuşur

Olayın nedenlerinden bir diğerini incelersek :

Kadınlar çoğunlukla her şeylerini, sıkıntılarını, sevinçlerini, endişelerini başka birileriyle konuşmayı isterler Bu ara sıra komşu, arkadaş, dost, anne, kardeş olabilirken erkekte bu durum fazla öbür

Erkekler sıkıntıya girdiklerinde genelde konuşmayı istemezler Yaptıkları tipik tutumları, içe kapanmak olur İçe kapandıkları dönemde sessizleşirler Bu sükunet dönemlerini maç izleyerek, gazete okuyarak geçirirler Fakat kadın durmaz ve bu tutumları çoğunlukla kendisine yapılan bir söylev olarak algılayıp erkeğin üzerine gider

Genç erkek çocukları olan anneler bilirler, çocukları sorunlar yaşadıklarında içlerine kapanır ve süreçlerini paylaşmak istemezler Anneleri üstlerine gittiğinde ise bundan rahatsız olurlar Çoğu süre anneleri çocuğunu yalnız bırakıp sakinleşmesini bekler

Kocalarda da benzer şart sözkonusu iken kadınlar bu yaklaşımı gösteremez tam aksine kendilerine yapılmış bir söylev olarak algılayıp, daha fazla kendilerinden uzaklaştırırlar

Hoş geldin Mahmut
Güzel bulduk
Ne bu surat ne oldu
Bişey değil, yemek hazır mı? Açım
Anlatsana, ödemelerle ilgili mi
Değil bişey dedim ya, ne yemeği yaptın ?
Ya anlatsana yoksa annenlerle mi tartıştın ?
Çocuklar nerde, uyudular mı?
Ya bak tekrar benzer şeyleri yapıyorsun, susuyorsun
Ben senin karınım bana anlatmayacaksın da kime anlatacaksın ?
Uykum var ben uyuyorum
Mahmut, Mahmut, Mahmut
Adımı mı ezberliyorsun, iyi geceler
Ispanak yapmıştım

Aşkım Kapışmak
İlişki Danışmanı
askimkapismaknet *

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt