Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkek gozuyle kadinlar

Erkek gozuyle kadinlar
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Erkeğin bakış acısıyla bayanlar :

Operseniz beyefendi değilsinizdir
Opmezseniz adam değilsiniz
İltifat edersiniz yalan der
Etmezseniz bırakır gider
Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz
Karşı cıkarsanız anlayışsız
Cok yanına giderseniz sıkıldım der
Az giderseniz kuser
İyi giyinirseniz capkınsın der
Dikkat etmezseniz zevksizlikle suclar
Kıskanırsınız huyun kotu der
Kıskanmazsınız sevmiyorsun der
Siz bir dakika gec kalın kıyamet kopar
Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var
Arkadaşınızla buluşursunuz adı ihmal olur
O buluşur Bizim kızlarolur
Siz başka kadına bakacak olsanız gozleriniz oyulur
Başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur
Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister
Dinlediğiniz anda Neden konuşmuyorsun?der
Kısacası
Sade ama cok karışık
Zayıf gibi ama cok guclu
Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran
İnsanı cıldırtan ama mukemmel!
Cok guzelse nadiren sadıktır
Cok sadıksa da nadiren guzeldir

Similar threads

Erkeğin görüş açısıyla bayanlar : Öperseniz beyefendi değilsinizdir Öpmezseniz adam değilsiniz Övgü edersiniz yalan der Etmezseniz bırakır gider Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz Karşı çıkarsanız anlayışsız Çok yanında giderseniz sıkıldım der Eksik giderseniz küser İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Operseniz beyefendi DEĞİLSİNİZDİR, Opmezseniz adam DEĞİLSİNİZ İltifat edersiniz “YALAN der, Etmezseniz bırakır GİDER Her isteğine evet derseniz KAREKTERSİZ olursunuz, Karşı cıkarsanız ANLAYIŞSIZ Cok yanına giderseniz “SIKILDIM der, Az giderseniz kuser İyi giyinirseniz “CAPKINSIN ; der...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Daha onceden verildiyse herkesten ozur dilerim Bayanları anlamanın zor olduğunu anlatan bir yazı İltifat ederseniz ’YALAN’der Etmezseniz bırakır gider Her isteğine ‘EVET’derseniz ‘KARAKTERSİZ’ olursunuz Karşı cıkarsanız ‘ANLAYIŞSIZ’ Cok sık ararsanız ‘SIKILDIM’der Az ararsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
işte kadınn ister istemez % 90 katildim bakalım siz melekler bu analize katılacakmısınız? Iltifat edersiniz yalan der, etmezseniz bırakır gider Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, karşı çıkarsanız sevimsiz Fazla yanında giderseniz usandım der, az giderseniz kuser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Daha önceden verildiyse herkesten özür dilerim Bayanları anlamanın kuvvet olduğunu anlatan bir yazı Iltifat ederseniz ’YALAN ’der Etmezseniz bırakır gider Her isteğine ‘EVET ’derseniz ‘KARAKTERSİZ ’ olursunuz Karşısında çıkarsanız ‘ANLAYIŞSIZ ’ Fazla sık ararsanız ‘SIKILDIM ’der Az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt