erkek kaçıran cümleler ilginç bazen işe yarayabilir derimerkekkacirancumleler5c4b7f7f1c81apngalt Erkeksavar cümleler Ara Sıra bizim için kayda değer de olsa, söylediğimiz bir takım şeyler, erkekleri arkasından yırtıcı bir ayı kovalarcasına bizden çarçabuk uzaklaştırıyor! İşte 10 örnek id 1548451709 1548451709 erkekkacirancumleler5c4b7f7f265c5erkekkacirancumleler5c4b7f7f265c5 http:wwwekolaynetkadinimagestransgif Erkekler, bir takım konularda son derece hassas olabiliyorlar Sizden duymaktan hiç hoşlanmayacağı birkaç konuyu burada bulabilirsiniz Yatağının aşağı duran, içinde eski sevgilinle fotoğraflarının olduğu kutuyu izah etmek ister misin?İnanması zorlama fakat hemen karnımda bir bebek olabilirBana karşısında içten ol Diğer kadınlarla sevişmeyi hayal ediyor musun?Evini her yerde donatmak istediğimi zaten söylemiştim Getirdiğim halı renk seçeneklerine bakmak ister misin?Saç rengim nasıl? Sence kumral mı olmalıyım, yahut beni sarışın daha mı çok seversin?Geçen ayki bir konu beni rahatsız ediyor ve bunun hakkında konuşmak istiyorum Gerçekten Lost'un üçüncü sezonunun en iyi sezon olduğunu mu düşünüyorsun yoksa öylesine mi demiştin?Bir tane daha mı yiyeceksin? Bu kadar çok yediğine inanamıyorum!Kardeşimin güzel olduğunu biliyorum ama eğer bize 110 arası bir puan vermen gerekseydi hangimiz daha yüksek puan alırdı?Arkadaşım sevgilisi göre terk edildi Şimdi durmadan ağlıyor ve şu sıralar yalnız kalmayı hiç istemiyor Önümüzdeki hafta bizimle beraber tatile gelmesine bir şey demezsin her hâlükarda?Senden hemencecik bir cevap istiyorum Sence bu boynundaki morluk ne?