Erkek Niçin Aldatir? ERKEK NEDEN ALDATIR?DIŞ SEBEP 1 doğada bütün türlerde eşleri dişiler seçer hiç AA UU demeyin bu reel psikoloji bilimi göre kabul edilmiştir eşleri dişiler seçtiği için gerçekte erkeklerin ne hissettiklerinin hiç bir önemi yoktur erkek seçemediği için kendisini seçene razı almak zorundadır(BUNU YAPMAZSA PAPAZ YAŞAMSAL YAŞAR)çoğu erkek mecbuır kaldığı için içine sinmeyen kadınla mantık ilşkisi yaşargünü gelip de bütün hoşlandığı bir bayan üstüne üstüne gelince de adamın tercihi değişirkarakterli adam terk eder ayrılır(benim gibi) karaketrsiz adam çıktığı kızın duygularını önemsemez ve aldatırgerçi kızmıyorum onun duygularını kim önemsemiş ki DIŞ SEBEP 2 kadınlar hiç bir emek harcamadan hiç bir layık ödemeden sevgili ve koca buldukları için adamların değeri de o kadardır ve yaşamlarındaki erkeği hiç kıskanmazlar nasıl olsa ellerini sallasa ellisidir(doğrusu de böylece) kadınlar adamları kıskanmadıkları için adamlar da kendilerini özel hissetmezlerkendilerini özel hissettiren kadına kapılırlarbunlara da kızmıyorum daima biz mi kıskanıcaz DIŞ SEBEP 3 kadınlar hayatları her tarafında erkekler tarafından pohpohlanmaya alıştıklarından olağanüstü bir egoları vardırerkeği hiç bir şekilde olduğu hgibi benimsemek zorunda değillerdir(alternatif çok)erkek KADININ İSTEDİĞİ ERKEKolmaz da KENDİolursa bayan erkeğin suratına bile bakmazfakat erkek onu olduğu gibi kabul etmek zorundadır bayan erkek ilşkisinin en adaletsiz tarafı da budurakıllı kadın erkeği olduğu gibi kabul etmiş görünür fakat bunu birçok 30 yaşına gelmeden yapmaz kadınlar hayır kelimesine ve eleştiriye hiç gelemezlerilişkide erkek hayır kelimesini kullanırsa veya kadını eleştirirse o ilişkinin idam fermanını imzalamış olurerkek bir ilşkisi varken kendisini olduğu gibi kabul eden vek kendi olmasına izin veren diğer bir kadından alaka görürse karısının hiç gözünün yaşına bakmaz kendi olamamak kadar can sıkıcı bişey yoktur İÇ SEBEP erkeğin iradesizliğibunun savunulacak bir tarafı yok erkeğin eksikliği kadınların karşı cinsten bir haftada gördüğü ilgiyi biz 1,5 yılda görüyoruz alaka açlığına