Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkek olarak kadına nasıl davranmalıyız-İlişkide ipleri eline alma

Erkek olarak kadına nasıl davranmalıyız-İlişkide ipleri eline alma
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Erkek olarak kadına nasıl davranmalıyız
İlişkide ipleri eline alma
kılıbıklıktan nasıl kurtulunur

Kukla bir erkek mi olmak istersiniz yoksa kararları veren bir erkek mi? Eğer kukla olmak istiyorsanız pek fazla bir şey yapmanıza gerek yok Zaten erkek hayatının belirli bir kısmını annesinin sozunden cıkmadan gecirmiş ve yonetilmeye alışmıştır Ama ben kukla olmak istemiyorum, ilişkimde kararları hep ben vermek istiyorum, ipler benim elimde olmalı diyorsanız bazı yontemler kullanmalısınız

Erkek olmak zordur Cunku kabul etseniz de etmeseniz de aslında siz hicbir zaman istediğinizi yapamıyorsunuz Yaptığınızı sanıyorsanız da bu aslında hayatınızda ki kadın oyle istediği icin oluyordur Ama kendinizi iyi hissetmek icin bazı yontemlerle bu aşırı yonetilişinizi biraz da olsa azaltmanız mumkun Oncelikle işe her şeyi terse dondurerek başlayın Her ne kadar bu zor bir şey olsa da biraz sabır ve inatla yapabilirsiniz

Kendi evinize taşının

Ayrı eve cıkmak, kendi sınırlarınız ve alanlarınız olduğunu gostermektir Tabii bunu her zaman yapmanız mumkun olmayabilir Eğer ayrı ev olayını yapamıyorsanız siz de odanızı sınır olarak belirler ve ona gore hareket edersiniz

Kararları onceden alın

Gidilecek mekan, yemek yenilecek restoran, kalınacak otel gibi konularda sevgiliniz plan yapmadan siz once davranın

Stilinizi kendiniz yonetin

Kadınlar ozellikle erkeğin kıyafetine karışmaya ve onu istediği gibi giydirmeye bayılır Eğer bundan hoşlanıyorsanız ne ala… Ama hoşlanmıyorsanız bu işi derhal ellerinden almalısınız Alışverişe onlardan habersiz giderek başlayabilirsiniz İstediğiniz her şeyi aldıktan sonra da inatla kendi istediklerini giyerseniz bir sure sonra pacayı kurtardınız demektir Ama unutmayın kadınlar ilkten bunu kabul etmiş gibi gorunerek zayıf anınızı da bekliyor olabilir Sizin ne giyeceğinize bir turlu karar veremediğiniz bir anda ‘sence bunu giymeli miyim?’ soru cumlesi her şeyin başa donmesine neden olabilir duruma da el atmakta fayda var yoksa hayatınız istemediğiniz yerlerde istemediğiniz yemekleri yiyerek gecmeye devam edecek Bunu engellemenin en iyi yollarından biri surpriz yapıyormuş havası vererek sizin her şeyi onceden planlamanız Boylece hem surpriz yaptığınız icin sizi bozamayacak hem de mutlu olacaktır

Erkek arkadaş ayıklama sorunsalı

Bir kadınla birlikte olmaya başladıktan sonra etrafınızda ki arkadaşlarınızın da yavaş yavaş değişmeye başladığını gormuşsunuzdur Siz farkında olmadan eksilir artmalar olur Bunun nedeni ise, sevmediği arkadaşlarını caktırmadan size de sevdirmektedirArkadaşınızın tum sevmediği huylarını caktırmadan aralara sıkıştırarak onun aslında hic size gore biri olmadığını aklınıza sokar Ve siz ne olduğunu bile anlamadan o kişiye uyuz olan biri haline gelir ve yanınızda istemezsiniz İşte bunu cozebilmenizin en onemli adımlarından biri daha ilk tanıştığınız zamanlarda arkadaşlarınızın sizin icin ne kadar değerli olduğunu ona işlemek olacaktır Ama sevgilinizin arkadaşlarınızı birbirine karıştırmadığına da emin olun Hep birlikte zaman gecirdiğiniz gibi baş başa zamanlarınızı da cok iyi ayarlamalısınız Mumkunse once birlikte vakit gecirin l2 saat birbirinize zaman ayırın ve daha sonra hep birlikte bir şeyler yapın Arkadaşlarınızın yanımdayken sevgilinize sakın farklı davranmayın Hatta daha cok sevgi gosterin, sevin, opun Tum bunlar arkadaşlarınızı sevmesine yardımcı olacaktır

netten alıntı

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt