Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkek ve kadın için red etme cümleleri

Erkek ve kadın için red etme cümleleri
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Erkek ve bayan için red etme cümleleri KADINLARIN ERKEKLERİ INKAR CÜMLELERİ 1Dost kalalım ( benim yanımda olda erkek arkadaşlarımın neler yaptığını anlatacak bir adamım olsun) 2Sözlüm var ( senle beraber olmaktansa her yalanı söylerim ) 3Şu sıralar kariyerime konsantreyim ( Meslek yapmak bile senle beraber olmaktan daha ilginçtir) 4Sorun senden değil benden kaynaklanıyor ( sorun senden kaynaklanıyor) 5Benzer iş uygun çalıştığım biriyle çıkamam ( doğrusu yalnızca benzer güneş sisteminde olsakda senle çıkamam) 6Bir başkasını seviyorum ( evde kedimi okşar pasta börek yerim daha iyi ) 7Hayatım şimdi karmakarışırık ( eve gidicez ve eski erkek arkadaşım gelicek olay çıkcak ) 8Aramızda bu dek yaş farkı olmasaydı keşke ( babam yaşındasın) 9Seni ağbim gibi severim ( saz heyetine ondördüncü kemansın ) ERKEKLERİN KADINLARI YALANLAMA CÜMLELERİ 1Arkadaş kalalım ( fazla ama fazla çirkinsin ) 2Sözlüm var ( çirkinsin) 3Şu sıralar kariyerime konsntreyim ( çirkinsin) 4Sorun senden değil benden kaynaklanıyor ( çirkinsin ) 5Aynı iş yerinde çalıştığım biriyle çıkamam ( çirkinsin) 6Bir başkasını seviyorum ( çirkinsin) 7Hayatım acilen şaşkınlık içinde ( çirkinsinnnnnnnnnnnn) 8Aramızda bu değin yaş farkı olmasaydı keşke( çirkinsiiinn) 9Seni kardeşim gibi severim( çirkinsinnn) erkeklerin tek düşündüğü şey güzellik kavramı  

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt