erkek ve kadin Cevaplar cok sert degilmi sizcede birazcık imerkekvekadin5c562d86a67ffalterkekvekadin5c562d86a67ffalt yahut : yooo ne ilgi eksik bilemi diyorsunuzerkekvekadin5c562d8710da7pngalt erkekvekadin5c562d86a67ffalt Big Grin 1549151613 1549151613 erkekvekadin5c562d87494a7erkekvekadin5c562d87494a7 erkekvekadin5c562d87494a7 Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Bayan: Neden? Sizin değil mu? Erkek: Size bir içki ısmarlayabilir miyim? Bayan: Doğrusu içkinin parasını doğrudan doğruya alsam daha iyi olur Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir defa çıkmıştık ya da iki defa? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci defa yapmam Erkek: Nasıl bu dek hoş olabiliyorsunuz! Bayan: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız? Bayan: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız Bayan: Siz de birçok Kadının midesini bulandırıyor olmalısınız Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim Bayan: Nasıl? Gidiyor musunuz? Erkek: Size evlenme öneri etsem, ne yanıt verirdiniz? Kadın: Bir şey diyemezdim olasılıkla, çünkü gülerken konuşamam Erkek: Sizi sinemaya eğlence edebilir miyim? Bayan: Ben o filmi gördüm Erkek: Hayatım baştan başa neredeydiniz? Bayan: Sizden saklanıyordum Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim Bayan: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum Erkek: Bu koltuk boş mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu boşalacak Erkek: Ne işle meşgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum Erkek: Sizi çıplak görebilseydim çok mutlu ölürdüm herhalde Kadın: Ben sizi çıplak görseydim gülmekten ölürdüm illaki