iltasyazilim
FD Üye
Erkek 76, kadın 26 yaşında
50 yaş ayrım!
Doğrusu bize ne Hani ne derler, Bölge razı, satan razı
Ama insan istemsiz hareket olarak çığlık atmak istiyor Sapık var!
Hani konu komşunuzda varsa böyle arasında 50 yaş fark olan çift, çoluğu çocuğu uzak tutun derim!
Nitekim bu yazıya vesile olan beyefendiye(!) 26 yaşındaki karısı yetmemiş, önce 20 yaşındaki bir genç kıza meyletmiş, daha sonra 14 yaşında çocukta karar kılmış!
O şu anda mahpus!
*******************************************************************************************
76 yaşında bir erkekle 26 yaşında bir kadın, ne konuşurlar, beraber gülebilirler mi, uyku saatleri birbirini miktar mı falan O konulara girecek değilim görünüşe göre bu alışılmadıkçiftlerin böyle bir derdi olmuyor
Erkeğin derdinin ne olduğunu aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz Yetkisiz olmasın, Hüseyin Üzmez bizi misalsiz bırakmadı!
Ben daha çok, kendinden 50 yaş büyük erkeği kocalığa kabul eden kızların ruh halini merak ediyorum
Daha yolun başındaki bir genç kızın son çaresi midir bu adamlar?
Aşkdiyenler olacaktır acilen
Sahi Aşkvar di mi?
Hızırgibi yetişip rezilliklerin üstünü örtmeye yarıyor!
üstelik dinvar böyle Dört kadınla halvet olmaya kalkanların sığınağı!
Yutuyoruz biz de!
Uzatmayayım, kadınlara da en az erkekler kadar kızıyorum Yaptıkları yardım ve yataklıksuçu bir nevi
******************************************************************************************
Diyeceksiniz ki, Erkekle bayan aralarında kaç yaş fark olursa sapıklık sayılmaz?
Sayı veremem
Keza dedim ya Alan razı satan razıolduktan sonradan
Lakin 50 yaş fark
Fazla be arkadaşlar!
İnsanın vicdanını sızlatıyor
Akla iyi şeyler gelmiyor Yürek ne dek temiz tutulmaya çalışılırsa çalışılsın
Hele Hüseyin Üzmez gibileri de çıkınca insanın karşısına
*********************************************************************************************
MIŞMUŞ
CHP'de Deniz Baykal 10 kere önderlik koltuğuna yerleşik; parti içi muhalefet tasfiye edilmişKoltuğa oturuyorlar, muhalefet yapıyorlar, iktidar oluyorlar Kendi arasında oyalanıyorlar
Erkek beyni trafikte mağara adamı gibiymişBu durumda bir de Kendini aralıksız direksiyonda zannetmesorunları olduğu anlaşılıyor!
Avrupa ilanla astronot arıyormuşBiz daha overlokçu açığını kapatamadık!
Kadına fena muamelede birincil 10 daymışızBuna da şükür, birincil 3 e girmek de vardı!
PAKİZE SUDA *
50 yaş ayrım!
Doğrusu bize ne Hani ne derler, Bölge razı, satan razı
Ama insan istemsiz hareket olarak çığlık atmak istiyor Sapık var!
Hani konu komşunuzda varsa böyle arasında 50 yaş fark olan çift, çoluğu çocuğu uzak tutun derim!
Nitekim bu yazıya vesile olan beyefendiye(!) 26 yaşındaki karısı yetmemiş, önce 20 yaşındaki bir genç kıza meyletmiş, daha sonra 14 yaşında çocukta karar kılmış!
O şu anda mahpus!
*******************************************************************************************
76 yaşında bir erkekle 26 yaşında bir kadın, ne konuşurlar, beraber gülebilirler mi, uyku saatleri birbirini miktar mı falan O konulara girecek değilim görünüşe göre bu alışılmadıkçiftlerin böyle bir derdi olmuyor
Erkeğin derdinin ne olduğunu aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz Yetkisiz olmasın, Hüseyin Üzmez bizi misalsiz bırakmadı!
Ben daha çok, kendinden 50 yaş büyük erkeği kocalığa kabul eden kızların ruh halini merak ediyorum
Daha yolun başındaki bir genç kızın son çaresi midir bu adamlar?
Aşkdiyenler olacaktır acilen
Sahi Aşkvar di mi?
Hızırgibi yetişip rezilliklerin üstünü örtmeye yarıyor!
üstelik dinvar böyle Dört kadınla halvet olmaya kalkanların sığınağı!
Yutuyoruz biz de!
Uzatmayayım, kadınlara da en az erkekler kadar kızıyorum Yaptıkları yardım ve yataklıksuçu bir nevi
******************************************************************************************
Diyeceksiniz ki, Erkekle bayan aralarında kaç yaş fark olursa sapıklık sayılmaz?
Sayı veremem
Keza dedim ya Alan razı satan razıolduktan sonradan
Lakin 50 yaş fark
Fazla be arkadaşlar!
İnsanın vicdanını sızlatıyor
Akla iyi şeyler gelmiyor Yürek ne dek temiz tutulmaya çalışılırsa çalışılsın
Hele Hüseyin Üzmez gibileri de çıkınca insanın karşısına
*********************************************************************************************
MIŞMUŞ
CHP'de Deniz Baykal 10 kere önderlik koltuğuna yerleşik; parti içi muhalefet tasfiye edilmişKoltuğa oturuyorlar, muhalefet yapıyorlar, iktidar oluyorlar Kendi arasında oyalanıyorlar
Erkek beyni trafikte mağara adamı gibiymişBu durumda bir de Kendini aralıksız direksiyonda zannetmesorunları olduğu anlaşılıyor!
Avrupa ilanla astronot arıyormuşBiz daha overlokçu açığını kapatamadık!
Kadına fena muamelede birincil 10 daymışızBuna da şükür, birincil 3 e girmek de vardı!
PAKİZE SUDA *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.