erkekler adet olsaydı orkidlerimizi birbiriLERiNE gösterip benimki daha kanlı ulanderdiler orkid in adını değişip erkid olurduerkekleradetolsaydi5c563abd89b7dalt
Big Grin
aaa motorcan gene kanamışşın bugün sorma, peder gene fazla kızdı, etrafı kan içinde bırakmışsın diye adamın böyle sorunları değil natürel, şimdiden andropoz a girdi o gibi diyaloglar olurdu ped reklamlarında mavi su yerine sarıkırmızı, sarılacivert, yeşilbeyaz hatta bordolacivert renkte sular dökülürdü ped reklamlarında tarkan ı, mustafa filika ı, kenan doğulu yu bilumum düşüncesiz popçuları izlerdik kızlar bakkaldan orkid alırken şebek şebek sırıtan bi suratla karşılaşmazdı, hatta bundan böyle kızcağızın halinden anlayan bakkal amca bi de gripin ikram eder, ayaklarını sıcak tutmasını söölerdi delikanlilik muessesi olmazdi gormemisin adeti olmus gitmis orkid mentollu kullanmis orkidler kuloda yapisacak sekilde degil pipiyi saracak halde uretilmeye baslanirdi ped namina uretilen mamuller, cap cap boyut ebat olur, cümbür cemaat birkac numara buyuk alip, benimki pipidegil makinaimaji vermeye calisirdi sidik yarislarinin yerini adet yarislari alirdi en uzaga kanayan adam en delikanli kabul edilirdi uahau hadi bakam en uzaga kim kanayacak? vuahha ustume kanama lan pantolonu daha yeni aldim bak duvara migfer yaziyorum uahha adetim bitti motorcan! ama benimki başladı be verengul! ellerindeki kanlı pedi çocuğun ağzına sokmakla tehdit ederek, köşeye sıkıştırdıkları arkadaşlarına istiklal marşını tersten okuturlardı kızlar erkek arkadaşları için bakkaldan jumbo doruk orkid alırken utanıp sıkılır, he he erkek arkadaşıma alıyorum da, gibi abuk subuk talimat yaparlardı bu özel günlerinde orkidleri ile bayağı pantolonlarında kuytu edemeyeceklerinden özel pms pantolonları üretilirdi birincil adet gordukleri gun pastayla veya torenle* kutlanir, anneler seninki olmadi mi? aa benimki gecen yil oldu, simdi zaten yeterince buyumesi gerekiyormusdiye birbirine nispet yapardi molpediniz varmı filminde olasılıkla orhan gencebay,kadir inanır gibi sıkı delikanlı gecinenler secilirdi reklamlarda bayan külodu yerine erkek boxeri ya da seriat donu cıkarılırdı futbol maclarinin cilki cikardi sahaya kullanilmis ped yagardi örnek 4 gün her tarafında kanayıp olmeyen yaratiklar sinifina girerdiler abi versene bi tane,geldi galiba? ya yeter m km her ay her ay ya! al oğlum kendine bi orkid lan benzeri sen nitelikli kulllanıyon, kumaş lan seninki pedin değin konuş şerefsiz verirsem ler lan **tir git al bakkaldandaha geçen ay verdim iki tane hain el yordamıyla sürekli araya kaçan ped düzeltilir yapılabiliyorsa bu işlem cepten yapılır bolca ceza!!! bitmiş her vesilede birileri oldurulurdu ayrica meclis adet doneminde islenen cinayetlerde cinayet indrimini ongoren yasalar cikarirdi kacirdiklari penaltilar icin iyi bi gerekce olurdu zaten ozel gunumuzdeyiz, racon kesme ulan bana kirarim bu pedi ben meslek yerinde 3 deri artı erkeğin aynı anda regl olmaları durumunda istifayı basıp gitmek yerinde olur allah muhafaza bıdı bıdılarından, ay karnım, ay belim ağrıyooo demelerinden durulmaz selim atma su kanli pedlerini orta yere! sus kadin sus toplasan eline mi yapisir