iltasyazilim
FD Üye
ya buraya bu yazıyı yazdığıma inanmıyorum lütfen takviye edin arkadaşalr ilkokuldan bi arkadşımı yıllar sonra buldum facedebaya bi konuştuk ve sonra bana benimle çıkarmısın diye sordu bende kabul ettim fakat öylesine yani sonradan sonradan ben buna aşık oldum ama oldummu bilmiyorum birincil kez böyle bişey oldu oda benimle benzer düşünüyo galibaaklımdan çıkmıyo hiç şarkı fln açınca anında gözlerimden yaşlar geliyo ansızın fazla hassaslaştım fakat aşkın naasıl bişey olduğunu bilmiyorum bu yüzden belirli olamıyorum ondanda kendimdende o da bana içimde bi doluluk var kafayı yicem ne hale soktun beni ya fln diyodu çokheycanlıymış fakat bana söylemeseydi heycanlı olduğunu anlamıycaktım çünkü fazla ağırbaşlı ve zeki biriÇıkmaya başlamadan önce daha fazla konuşuyodu benle şu anda biraz azaldı Benim sorum şu acaba beni sahiden seviyomu çünkü garip lakin şimdiye dek kimseyle çıkmamış bana seni seviyorum dedi lakin fazla mesafeli o mu içine kapanık yoksa beni fiilen sevmiyomu 10 gün sonradan buluşucaz galiba beni yeniden görünce nası düşüneceğine belirlenmiş edinmek istiyo kendide bilmiyo sevip sevmediğini böyle düşünüyorum fakat bi yandanda korkuyorum