Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

erkekler için 20 adımda çapkın flörtçü olmak

erkekler için 20 adımda çapkın flörtçü olmak
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
erkekler için 20 adımda çapkın flörtçü almak çapkın elde etmek cool erkek elde etmek popüler erkek cool olmanın yolları popüler 20 adımda profesyonel flörtcü ol! Kadınlarla ilişkilerinizde utangaç mısınız? Acilen sizi hipnoza alıp, ruhunuzdan sizi playboya dönüşmekten alıkoyan tüm yersiz duyguları çözüyoruz ve özgürlük kalıyorsunuz Aramıza hoşgeldin playboy! Merhaba Ben origami sanatını fazla severim Siz de sever misiniz? Bakın bir kuş geçti Yoksa Süpermen mi? Heh heh Şaka yapmıştım zaten Ben 10 aylıkken konuşmaya başlamışım, biliyor musunuz? Çocukken anneme ’mamme’ dermişim Ne yapayım? Gideyim mi? Bitmiş gidiyorum Kafama sıkıp gideyim mi? Ahmet Kaya sever misiniz? Hayır mı? Tamamlanmış gittimNE konuşacağını bilmeyen çekingen erkeğin yıkımına tanıklık ettiniz Fazla mu tanıdık geldi? Normaldir Bu alıcı yıkımlar o kadar fazla yaşamıyor ancak utangaç erkek enkazına görmek bile yüreğinizin paramparça olmasına sebep olabiliyor Halbuki bu utangaçlığı atmak ve profesyonel bir flörtçüye dönüşmek öylesine basit ki 1 Korkularınızı aşın Eğer bir kadına Sevişelim mi?sorusunu korkmadan soracak seviyeye geldiyseniz her şeyi yapabilirsiniz 2 Sert bir reddedilmeyi göze alın Böyle reddedilmeniz cesaretinizi kıracak olsa da sizi gerçekte daha da güçlendirir 3 Kadınların hoşlanmak için abartma bir mücadele göstermeyin Kendinize karşısında içten olun ama elinizden gelenin en iyisini yapın 4 Dolaylı yoldan dokundurma ederek süre kaybetmenize ne lüzum var? Ilk Elden Hoşlanıyorum sendendeyin Lakin bunu derken sesiniz çatallaşmasın Ağlamayın Kendinize güvenin ve enerjik bir göz teması kurun 5 Muhatap olduğunuz kadın sizi tersliyor mu? Esprili bir dille yaklaşın Örneğin ona Madem bu değin sinirleniyorsun, çıkışa gel de paylaşalım kozumuzugibi bir şey deyin Asla vazgeçmeyin Kene gibi yapışın 6 Muhabbet tıkandı mı? Hemencecik mekan değiştirin Diğer bir mekana geçin veya barda oturmak yerine masaya geçin Minik bir değişiklik de muhabbeti tekrar açar 7 Kadınlar yanınızda aniden raslantı bitmez Usta bir odun gibi dikilip karizmatik olduğunu, her an bir kadının gelip Senden fazla etkilendim, parçala benidiyeceğini sanan erkeklerin birçok geceyi yalnız geçirirler Siz kadınlara gidin, konuşmayı siz başlatın Cool’luk oyununu elde ettikten sonradan oynarsınız 8 Sadece hedefdişiyle ilgilenmeyin Arada yanınızdaki öteki kız arkadaşlarınızla da konuşun Stepnesiz yola çıkmayın 9 Öpüşmek ilişkide sandığınız kadar ertelenecek bir hareket değildir Olabildiği dek erken dudaklarınızı birleştirin Ama partneriniz kaçınırsa ona biraz huzur verin 10 Reddedilme korkunuzu devretmek için önceden egzersiz yapın Bunun için samimi olduğunuz kız arkadaşlarınızdan biriyle mizansen yaratıp oyun oynayabilirsiniz 11 Kadınlar sadece **** yapma arzusunda olan erkekleri sezerler Bu onların iletişim becerilerinin erkeklerden daha iyi olmasının ve erkeklerin hareketlerini yorumlamalarının sonucudur Bu yüzden bir kadına yalnızca cinsel özlem nesnesi olarak yaklaşmayın Böyle yaparsanız cinsel geriliminizi de azalıp daha kuytu olabilirsiniz 12 Karşınızdaki kadını gözünüzde büyütmeyin Onun sizin için fazlasıyla iyi olduğunu, size fazla geldiğini düşünmeye başlarsanız hareketleriniz ve konuşmalarınız da bu hissiyatınızı destekleyecektir Karşınızdaki bayan da bunu hissedip tıpkı bu şekilde düşünecektir Sizden ne eksiği ne de fazlası olduğunu düşünün 13 Beklentilerinizi azaltın Kafanızda devamlılık kurmayın ve başlattığınız bir konuşmanın illa oysa mutlu sonla biteceği konusunda kendinizi şartlandırıp hayal kırıklığına uğramayın Bu Vesile Ile sonraki kadınlarda daha dar ve korkusuz davranırsınız 14 Her söyleneni kişiselleştirmeyin Kadınlar doğrusu başka bir şey dokundurma ederken farklı konuşabilirler Şaka yollu üretilmiş yorumları, ya da takılmaları bireysel algılayıp Hop kızım, akıllı oldemeyin Kaybeden olursunuz 15 Dinlemeyi öğrenin Acemi çapkınların yaptıkları en büyük kusur işin sırrının aralıksız konuşmakta olduklarını sanmalarıdır  

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt