iltasyazilim
FD Üye
Merhaba bayanlar ve hemcinslerim
Sizlere hanımları yemek yemek yapmaya nazlanan erkekler için bir 'Bayan nazı bölge' isimli yemeğimin tarifini sunacağım
Zorunlu malzemeler:
Bir adet tava
Bir adet tencere
Bir adet kaşık çatal bıcak
Bir adet kola ya da gazoz
Bir adet etliekmekçi numarası (ne olur ne olmaz hanım beddua ederde ocak yanar bişi olur lazım olur)
160 gr ton balığı
1 paket nuhun ankara makarnası (burgu makarna olursa yerken daha az tiksinirsiniz)
Salça tuz biberi de yanınıza koyun lazım olur
Yemeğin yapılışı:
Tencere içine suyu koyuyoruzKaynamasını beklerken elime bir parça ekmek alıp gazozla yiyyoruzSu kaynayınca makarnayı suya atıp 5dk kaynatıyoruzKıvama gelince suyunu süzüp soğuk sudan geçirip bi kenara koyuyoruzTavamızı elimize alıyoruz ocağa koyup ton ton balığımızı ve salçayı tavada hafiften kavuruyoruzSonra bakıyoruz tava küçük makarnayı almaz tavadaki tontonlu salçayı tencereye aktarıyoruzMakarnayıda üstüne ek edip karıştırıyoruz salça topaç topaç durmuyorsa ocağı kapatıyoruz
Yemeğimiz servise hazır ışık halkası gelmiştirAbovv durun birşey unuttum son kısımda baharat katmayı unutmayın bakın mutfağa bulduğunuz hoş kokulu baharatlardan katın Hanım nazı bölge dedik yemeğimize, hanımın burnuna koku gitmeliki canı çekmeliTamam acilen yiyebilirizYemeden önce tontonun kutusunu atmadıysanız son kullanım tarihine bakın daha sonra yemek tarifi uydurmaydı zehirlendim demeyinBen her gün yapıyom bu yemeği hiç zehirlenmedim
Sıhhat olsun efendiler nazlı hanımlara inat bugünde doyduk şükür *
Sizlere hanımları yemek yemek yapmaya nazlanan erkekler için bir 'Bayan nazı bölge' isimli yemeğimin tarifini sunacağım
Zorunlu malzemeler:
Bir adet tava
Bir adet tencere
Bir adet kaşık çatal bıcak
Bir adet kola ya da gazoz
Bir adet etliekmekçi numarası (ne olur ne olmaz hanım beddua ederde ocak yanar bişi olur lazım olur)
160 gr ton balığı
1 paket nuhun ankara makarnası (burgu makarna olursa yerken daha az tiksinirsiniz)
Salça tuz biberi de yanınıza koyun lazım olur
Yemeğin yapılışı:
Tencere içine suyu koyuyoruzKaynamasını beklerken elime bir parça ekmek alıp gazozla yiyyoruzSu kaynayınca makarnayı suya atıp 5dk kaynatıyoruzKıvama gelince suyunu süzüp soğuk sudan geçirip bi kenara koyuyoruzTavamızı elimize alıyoruz ocağa koyup ton ton balığımızı ve salçayı tavada hafiften kavuruyoruzSonra bakıyoruz tava küçük makarnayı almaz tavadaki tontonlu salçayı tencereye aktarıyoruzMakarnayıda üstüne ek edip karıştırıyoruz salça topaç topaç durmuyorsa ocağı kapatıyoruz
Yemeğimiz servise hazır ışık halkası gelmiştirAbovv durun birşey unuttum son kısımda baharat katmayı unutmayın bakın mutfağa bulduğunuz hoş kokulu baharatlardan katın Hanım nazı bölge dedik yemeğimize, hanımın burnuna koku gitmeliki canı çekmeliTamam acilen yiyebilirizYemeden önce tontonun kutusunu atmadıysanız son kullanım tarihine bakın daha sonra yemek tarifi uydurmaydı zehirlendim demeyinBen her gün yapıyom bu yemeği hiç zehirlenmedim
Sıhhat olsun efendiler nazlı hanımlara inat bugünde doyduk şükür *