iltasyazilim
FD Üye
ERKEKLER MELEK'TİR
Birgün ormancının biri dalları nehrin üstüne sarkan ağacın
dallarını keserken baltasını suya düsürür
Aman tanrımdiye bağırdığında bir peri belirir ve
Ne diye bağırıyorsun?der
Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler
peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile yeniden belirir Baltan bu muydu?diye sorar ormancıhayırdiye cevaplar
Peri suya her yerde dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yeniden sorar
Baltan bu muydu? ormancı yine
hayırdiye cevaplar
peri suya yeniden dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile bitmiş belirir ve yine sorar
baltan bu muydu?ormancı evetder
Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir
Ormancı mutlu bir şekilde evine döner
Bir süre sonradan ormancı eşiyle birlikte akarsu her tarafında yürürken karısı suya düser
Ormancı aman tanrımdiye bağırır peri yeniden belirir ve sorar
ne diye bağırıyorsun?ormancı karım suya düştü der
Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner
Senin karın bu mu?diye sorar ormancı evetder
Peri sinirlenmiştir yalan söylüyorsun reel bu yokder
Ormancı özür dilerim peri, ortada bir hatalı anlaşılma söz konusu Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine ZetaJones ile geri dönecektin, o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur
Bu hikayeden alinacak ders :
Ne süre bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygıdeğer bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir
(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )
VAR MI DAHA ÖTESİ ???????? *
Birgün ormancının biri dalları nehrin üstüne sarkan ağacın
dallarını keserken baltasını suya düsürür
Aman tanrımdiye bağırdığında bir peri belirir ve
Ne diye bağırıyorsun?der
Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler
peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile yeniden belirir Baltan bu muydu?diye sorar ormancıhayırdiye cevaplar
Peri suya her yerde dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yeniden sorar
Baltan bu muydu? ormancı yine
hayırdiye cevaplar
peri suya yeniden dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile bitmiş belirir ve yine sorar
baltan bu muydu?ormancı evetder
Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir
Ormancı mutlu bir şekilde evine döner
Bir süre sonradan ormancı eşiyle birlikte akarsu her tarafında yürürken karısı suya düser
Ormancı aman tanrımdiye bağırır peri yeniden belirir ve sorar
ne diye bağırıyorsun?ormancı karım suya düştü der
Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner
Senin karın bu mu?diye sorar ormancı evetder
Peri sinirlenmiştir yalan söylüyorsun reel bu yokder
Ormancı özür dilerim peri, ortada bir hatalı anlaşılma söz konusu Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine ZetaJones ile geri dönecektin, o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur
Bu hikayeden alinacak ders :
Ne süre bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygıdeğer bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir
(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )
VAR MI DAHA ÖTESİ ???????? *