Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkekler Melek'tir...

Erkekler Melek'tir...
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ERKEKLER MELEK'TİR

Birgün ormancının biri dalları nehrin üstüne sarkan ağacın
dallarını keserken baltasını suya düsürür

Aman tanrımdiye bağırdığında bir peri belirir ve

Ne diye bağırıyorsun?der

Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler

peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile yeniden belirir Baltan bu muydu?diye sorar ormancıhayırdiye cevaplar

Peri suya her yerde dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yeniden sorar

Baltan bu muydu? ormancı yine
hayırdiye cevaplar

peri suya yeniden dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile bitmiş belirir ve yine sorar

baltan bu muydu?ormancı evetder

Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir

Ormancı mutlu bir şekilde evine döner

Bir süre sonradan ormancı eşiyle birlikte akarsu her tarafında yürürken karısı suya düser

Ormancı aman tanrımdiye bağırır peri yeniden belirir ve sorar

ne diye bağırıyorsun?ormancı karım suya düştü der

Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner

Senin karın bu mu?diye sorar ormancı evetder

Peri sinirlenmiştir yalan söylüyorsun reel bu yokder

Ormancı özür dilerim peri, ortada bir hatalı anlaşılma söz konusu Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine ZetaJones ile geri dönecektin, o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur

Bu hikayeden alinacak ders :

Ne süre bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygıdeğer bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir

(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )

VAR MI DAHA ÖTESİ ???????? *

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt