ERKEKLER MELEK'TİR imageserkeklermelektir5ad776f020c72gif
Birgun ormancının biri dalları nehrin uzerine sarkan ağacın
dallarını keserken baltasını suya dusurur
Aman tanrımdiye bağırdığında bir peri belirir ve
Ne diye bağırıyorsun?der
Ormancı baltasinı suya duşurduğunu ve yaşamını surdurebilmek icin o baltaya ihtiyacı olduğunu soyler
peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir Baltan bu muydu?diye sorar ormancıhayırdiye cevaplar
Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gumuş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar
Baltan bu muydu? ormancı yine
hayırdiye cevaplar
peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar
baltan bu muydu?ormancı evetder
Ormancının durustluğu perinin cok hoşuna gider ve baltaların ucunu de kendisine verir
Ormancı mutlu bir şekilde evine doner
Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yururken karısı suya duser
Ormancı aman tanrımdiye bağırır peri yine belirir ve sorar
ne diye bağırıyorsun?ormancı karım suya duştu der
Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri doner
Senin karın bu mu?diye sorar ormancı evetder
Peri sinirlenmiştir yalan soyluyorsun gercek bu değilder
Ormancı ozur dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma soz konusu Eğer Jennifer Lopez icin hayır deseydim bu sefer Catherine ZetaJones ile geri donecektin, o na da hayır deseydim karımla donecek ve her ucunu de bana verecektin ben fakir bir adamım ve uc karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur
Bu hikayeden alinacak ders :
Ne zaman bir erkek yalan soyluyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı icindir
(Kendileri icin birşey istiyorsalarsa ekmek carpsındır )imageserkeklermelektir5ad776f129448gif
VAR MI DAHA OTESİ ????????
Birgun ormancının biri dalları nehrin uzerine sarkan ağacın
dallarını keserken baltasını suya dusurur
Aman tanrımdiye bağırdığında bir peri belirir ve
Ne diye bağırıyorsun?der
Ormancı baltasinı suya duşurduğunu ve yaşamını surdurebilmek icin o baltaya ihtiyacı olduğunu soyler
peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir Baltan bu muydu?diye sorar ormancıhayırdiye cevaplar
Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gumuş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar
Baltan bu muydu? ormancı yine
hayırdiye cevaplar
peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar
baltan bu muydu?ormancı evetder
Ormancının durustluğu perinin cok hoşuna gider ve baltaların ucunu de kendisine verir
Ormancı mutlu bir şekilde evine doner
Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yururken karısı suya duser
Ormancı aman tanrımdiye bağırır peri yine belirir ve sorar
ne diye bağırıyorsun?ormancı karım suya duştu der
Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri doner
Senin karın bu mu?diye sorar ormancı evetder
Peri sinirlenmiştir yalan soyluyorsun gercek bu değilder
Ormancı ozur dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma soz konusu Eğer Jennifer Lopez icin hayır deseydim bu sefer Catherine ZetaJones ile geri donecektin, o na da hayır deseydim karımla donecek ve her ucunu de bana verecektin ben fakir bir adamım ve uc karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur
Bu hikayeden alinacak ders :
Ne zaman bir erkek yalan soyluyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı icindir
(Kendileri icin birşey istiyorsalarsa ekmek carpsındır )imageserkeklermelektir5ad776f129448gif
VAR MI DAHA OTESİ ????????