Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

erkekler nasıL kızlardan hoşlanırlar...??

erkekler nasıL kızlardan hoşlanırlar...??
0
105

Similar threads

erkekler üniversite mezunu olan kızlardan ve universiteli kızlardan daha çok mu hoşlanır duygu diye kuzenim bana bunuda dedi ve erkekler açık fikirli kızlardan ve lise mezunu olan kızlardan hoşlanırmı erkekler nasıl kızlardan hoşlanır erkekler en çok üniversite okuyan kızları ve üniversite...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Erkekler tatlı,çocuk ruhlu,akıllı kızlardan mı hoşlanır yoksa asi,sinirli,aptal kızlardan mı?Akıl bir erkeği etkilemek için kayda değer midir?Erkekler zeki kızlardan etkilenir mi?Yahut akıl başa tasa mi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
ya arkadaslar ben kızlardan msn istedikçe vermiyorlar fakat baska bi arkadasıma msn devretmek için sıraya giriyorlar acaba kızlardan msn istenmelimi yahut isstenmemeli mi ? yada kzılarla pozitif ilgilenmeliyizmi ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar İsteğime Yavaş Yavaş Yaklaşıyorum Kızlar En Fazla Nelerden Hoşlanırlar Mesela Öğle Veya Akşam Yemeği İçin Nerelere Götürmemiz gerekli Şık Pahallı Yeremi Yoksa Sade Bir Yeremi Yada Mc Donals Pizza cı gibi yerleremi birincil günlerde neler yapılır arkadaşlar birincil zamanlar kendimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Erkekler En Cok Nelerden Hoşlanırlar Erkeklere gore bayanların giydikleri etekler mini etek olmalı her ne kadar sevgililerine ve eşlerine giydirmekten pek hoşlanmamış olsalarda erkeklerin en cok beğendikleri ve hoşlandıkları şey yazın sandaletlerle, kışın muz coraplarla giyilen mini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt