BEN BALIĞA CIKIYORUM
CEVİRİSİ: Ben elimde bir cubukla butun gun sandalda oturucam, kusana kadar icicem ve denizde yuzen balıkları izleyeceğim
2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY
CEVİRİSİ: Bunun bilinen bir mantıklı acıklaması yok, Boşuna uğrasma hicbir mantık kalıbına sokamazsın
3YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?
CEVİRİSİ: Yemek neden hala masaya gelmedi?
4 EVET TATLIM HAKLISIN SEVGİLİM
CEVİRİSİ: Cevirisi yok onlar bu sozleri periodik olarak soylemeleri icin şartlandırılmıştır
5 BUNU ANLATMAK COK UZUN SURER
CEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl calıştığı hakkında hicbir fikrim yok
6 ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SURU KARMAŞIK ŞEY VAR
CEVİRİSİ: Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da
7 SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN
CEVİRİSİ: Şu elektrikli supurgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin icine ettin!!
8 HMMM EVET COK İLGİNC HAYATIM
CEVİRİSİ: Sen hala konuşuyor musun?
9 HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN
CEVİRİSİ: American Pie'ın sozlerini hatırlıyorum, ilk optuğum kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugune kadarki butun arabalarımın teknik ozelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgununu unuttum
10 SENİ DUŞUNUYORDUM VE SANA BU GULLERİ GETİRDİM CANIM
CEVİRİSİ: Koşebaşında gulleri satan kız tam bir afetti
11ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KUCUK BİR KESİK
CEVİRİSİ: Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem
12 HEY, BUNU YAPMAK İCİN NEDENLERİM VAR
CEVİRİSİ: Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak
13 HANİ NEREYE DUŞTU?? BULAMIYORUM İŞTE!!
CEVİRİSİ: Yakalamak icin ellerimi actım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul
14 YİNE NE YAPTIM?
CEVİRİSİ: Yine nasıl yakaladın???
15 TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM
CEVİRİSİ: Ne soylediğin hakkında hicbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp cağırmazsın
16 BİLİYORSUN GUZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM
CEVİRİSİ: Senin cığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kotusuyle karşılaşma riskini goze alamam
17 MUHTEŞEM GORUNUYORSUN
CEVİRİSİ: Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geciricem
18 SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZNERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM
CEVİRİSİ: Bizi kimse bulamayacak
CEVİRİSİ: Ben elimde bir cubukla butun gun sandalda oturucam, kusana kadar icicem ve denizde yuzen balıkları izleyeceğim
2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY
CEVİRİSİ: Bunun bilinen bir mantıklı acıklaması yok, Boşuna uğrasma hicbir mantık kalıbına sokamazsın
3YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?
CEVİRİSİ: Yemek neden hala masaya gelmedi?
4 EVET TATLIM HAKLISIN SEVGİLİM
CEVİRİSİ: Cevirisi yok onlar bu sozleri periodik olarak soylemeleri icin şartlandırılmıştır
5 BUNU ANLATMAK COK UZUN SURER
CEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl calıştığı hakkında hicbir fikrim yok
6 ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SURU KARMAŞIK ŞEY VAR
CEVİRİSİ: Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da
7 SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN
CEVİRİSİ: Şu elektrikli supurgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin icine ettin!!
8 HMMM EVET COK İLGİNC HAYATIM
CEVİRİSİ: Sen hala konuşuyor musun?
9 HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN
CEVİRİSİ: American Pie'ın sozlerini hatırlıyorum, ilk optuğum kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugune kadarki butun arabalarımın teknik ozelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgununu unuttum
10 SENİ DUŞUNUYORDUM VE SANA BU GULLERİ GETİRDİM CANIM
CEVİRİSİ: Koşebaşında gulleri satan kız tam bir afetti
11ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KUCUK BİR KESİK
CEVİRİSİ: Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem
12 HEY, BUNU YAPMAK İCİN NEDENLERİM VAR
CEVİRİSİ: Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak
13 HANİ NEREYE DUŞTU?? BULAMIYORUM İŞTE!!
CEVİRİSİ: Yakalamak icin ellerimi actım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul
14 YİNE NE YAPTIM?
CEVİRİSİ: Yine nasıl yakaladın???
15 TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM
CEVİRİSİ: Ne soylediğin hakkında hicbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp cağırmazsın
16 BİLİYORSUN GUZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM
CEVİRİSİ: Senin cığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kotusuyle karşılaşma riskini goze alamam
17 MUHTEŞEM GORUNUYORSUN
CEVİRİSİ: Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geciricem
18 SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZNERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM
CEVİRİSİ: Bizi kimse bulamayacak