Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erkekler öküzdür,odundur :)

Erkekler öküzdür,odundur :)
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar kızlar tekrar tekrar bunu belirtmeyi severler Erkekler odundur,öküzdür vs Forum kuralları elvermediği için daha nice hakkımızda belirttikleri şeyleri yazmadım Kendisine yüz vermeyen erkek için günlerce ağlar lakin benzer erkek gelse yüz verse küçümser Bi de sevgilisi değilse oysa o vakit bitti işte,aşağılamak için herşeyi yapar,evet yapar
Lakin bi sorum var Kızların deyimiyle biz böyleysek kızlar niçin erkek,erkek derler (Okuyan bayan üyeler varsa yanlış anlamasın bu dediklerimi lütfen ) Bi söz duymuştum madem erkekler odunsa pek makyajı ormana gitmek için mi yapıyorsunuzdiye işte merak ettiğim soru bu makyaj kelimesinden yola çıkıp kendimizi iyi hissetmek için savunması da bi böylece saçma Bu dediklerime lütfen kimse alınmasın Biraz geyik,azıcık önemli olarak soruyorum bunu,evet neden böyle durum?

858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt