Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkekler tartışmaktan nefret ediyor

Erkekler tartışmaktan nefret ediyor
0
95

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Erkekler kavga etmek istemiyor
Sevdiğimle kesintisiz tartışıyorum, kocam beni anlamıyor, kocamla daima kavga ediyoruz, erkek arkadaşım fazla kendini düşünen, erkek arkadaşımla konuşamıyorum, erkekler neden çabuk kızıyor, neden tartışmalar kavgaya dönüşüyor, kesintisiz ağız dalaşı etmemek için, iyi uzlaşmak için neler yapmalı, tartışmaya nasıl devam etmeliyiz? Kocanızın sizi anlamadığını düşünüyorsanız kendinizi nasıl anlattığınızı bir düşünün
Onunla nasıl konuşmalıyız, derdimizi erkeklere nasıl anlatmalıyız? Erkeklerle nasıl konuşmak gerekir?

Genellemek: Bir kusur da, kişilerin birbirlerinin karakter özelliklerini içeren olumsuz ve suçlayıcı genellemeler yapmalarıdır Bir hatayı hep oluyormuş gibi göstererek aleyhinde tarafı beceriksiz hissettirmeleridir

Yanlış olan: Sen beni incitmekten müsamaha alıyorsun

Açık Konuşmak Gerekirse: Senden bunları dinlemek beni çok incitti

Karşıt görünüm almak: Şeytanın avukatlığını yerine getirmek, sorulmadığında bile her konuda karşıt görüntü bahsetmek Her konuda karşıt görüntü belirterek kendi düşüncenizi ortaya sıralama gayreti, karşınızdakini yanlış, aptal ve bilgisiz hissettir ve dolayısı ile sizden uzaklaştırır

Yanlış: Kendimce bu işin sonu başarısız olur, yeniden düşün
Açıkçası: Bu önemli bir karar, istersen birazcık daha düşün, pek karar ver

Fikir okumak: Kişilerin birbirlerinin söylediklerinden fazla, söylemediklerini anlamaya veya söylenenlerin arkasındaki niyete negatif manâ yüklemeye çalışmasıdır

Yanlış: Bunu benim iyiliğim için yaptığını söylüyorsun fakat senin asıl niyetin beni küçük düşürmek
Açık Konuşmak Gerekirse: Geçen gün başkalarının yanına beni uyarış şeklin, beni çok üzdü Böyle konuları yalnızken ve daha yumuşak bir şekilde konuşmalıyız

Kendini tamamiyle haklı bakmak: Kendini tamamen haklı, karşısındakini ise bütünüyle hileli konuma devirmek, iletişimi kökten kesmektir Hiçbir ilişkide bir taraf ayrıntılarıyla haklı ya da hileli olamaz

Hatalı: İlişkimiz baştan başa hiçbir kavga benim yüzümden başlamadı

Doğrusu: Ben tartışmayı çoğunlukla sevmeyen biriyim Azıcık sakinleşince konuşalım istersen *

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,286Kullanıcılar
yasiinakbsSon üye
Üst Alt