* Arabaya biner yol haritasını arka koltuğa fırlatır
* Ben biliyorum doğru yol buuu diye bağıracağıra yanlış yola girer
* Ormanın icine dalar hala doğru yolda olduğunu iddia eder
* Bu yolun sonu doğru yola cıkacak diye 5 mil daha gider
* Camı acar sağdansoldan gecen adamları gorur ama bir şey sormaz Cunku
camı sadece hava almak icin acmıştır
* Bu arada ormanın sonu doğru yola cıkacak ya biran once orman yolu bitsin diye gaza bastıkca basar
* Yol kenarındaki bufede durur koca bir sosisli sandvic alır adama elindeki haritayı uzatır ve nereden gitmesi gerektiğini haritada gostermesini ister
* Arabaya geri doner Al işte Haritaya ne gerek var şuradan sapacakmışız diye busbutun kelalaka bir yola girer
* Bir saat de o yolda gittikten sonra artık hava kararmaya başlamıştır ve ıssız yollara girilmiştir
* Yanlış tarif etti diye bufeciye soylenir
*Bu arada da Zaten o evde kalmış kızkardeşine sırf sen istediğin icin gidiyoruz diye bir itirafta bulunur
* Yolda birilerine daha rastlanır Tekrar arabadan inip yol sorulur
* Arabaya geri donup İlerden donecekmişiz ordan da sağa donecekmişiz diye soylenir
* İlerden donunce sağa donuş olmadığını gorur
* Ve buyuk itiraf gelir; Galiba kaybolduk imageserkekleryoldakaybolursa5ad7fefe05715gif
* Ben biliyorum doğru yol buuu diye bağıracağıra yanlış yola girer
* Ormanın icine dalar hala doğru yolda olduğunu iddia eder
* Bu yolun sonu doğru yola cıkacak diye 5 mil daha gider
* Camı acar sağdansoldan gecen adamları gorur ama bir şey sormaz Cunku
camı sadece hava almak icin acmıştır
* Bu arada ormanın sonu doğru yola cıkacak ya biran once orman yolu bitsin diye gaza bastıkca basar
* Yol kenarındaki bufede durur koca bir sosisli sandvic alır adama elindeki haritayı uzatır ve nereden gitmesi gerektiğini haritada gostermesini ister
* Arabaya geri doner Al işte Haritaya ne gerek var şuradan sapacakmışız diye busbutun kelalaka bir yola girer
* Bir saat de o yolda gittikten sonra artık hava kararmaya başlamıştır ve ıssız yollara girilmiştir
* Yanlış tarif etti diye bufeciye soylenir
*Bu arada da Zaten o evde kalmış kızkardeşine sırf sen istediğin icin gidiyoruz diye bir itirafta bulunur
* Yolda birilerine daha rastlanır Tekrar arabadan inip yol sorulur
* Arabaya geri donup İlerden donecekmişiz ordan da sağa donecekmişiz diye soylenir
* İlerden donunce sağa donuş olmadığını gorur
* Ve buyuk itiraf gelir; Galiba kaybolduk imageserkekleryoldakaybolursa5ad7fefe05715gif