Erkeklere sormuşlar :çekicilik trendleri hakkında ne düşünüyorlar? erkeğe sormuşlar erkeğe sormuşlar kadın mı para mı diye 1548449727 1548449727 erkekleresormuslarguzelliktrendlerihakkindanedusunuyorlar5c4b77c23c142erkekleresormuslarguzelliktrendlerihakkindanedusunuyorlar5c4b77c23c142 http:itmgrupcomtrcrfotohaberguzellikerkekleresordukguzelliktrentlerihakkindanedusunuyorlaravrillavigne13d French manikürlü tırnaklar ve koyu renkli ojeler hakkında ne düşünüyorsunuz? French manikürlü tırnaklar muhakkak en güzeli fakat ojenin düzgün bir şekilde sürülmüş olması şart Bazı kadınlar kendileri bir şekilde bunu yapmaya çalışıyor fakat fark hemencecik anlaşılıyor Ojenin ince ve akıcı sürülmesi gerekiyor Ve kişi bunu kendisi yapmaya çalıştığında, ortaya çok gülünç görüntüler çıkabiliyor diğer taraftan, French oje sürmek için hazırlanmış paketler satılıyormuş O nasıl oluyor anlamadım lakin kuaföre gidip bir bilene devam etmek bana çok daha rasyonel geliyor Koyu renk ojelerde ise kırmızı ve bordoyu seçim edebilirim Bilhassa gece dışarı çıkarken sürülen bu renk ojeler gayet hoş ve cazibeli duruyor Keza bu manikür stili,jurnal uygulama için ideal Yani ikisi arasında tercih yapmam gerekirse, şüphesiz Frenchi seçerim Altuğ,31,Mühendis French manikürü yalnızca uzun tırnaklarda beğeniyorum Yani direk kısmında ince bir çizgi olmasındansa, kalın olmasını tercih ederim Kısa French tırnaklı elin sahibi bana masum bir kızı hatırlatırken, uzun olanı çok daha dişi geliyor Koyu ojelerse özellikle yaz aylarında çok dikkatimi çekiyor Ellere ve ayaklara takım halinde sürüldüğünde ortaya fazla şık ve klas bir görünüm çıkıyor Koyu kırmızı ise favori rengim Özen, 33, Müdür Mat kırmızı mı yahut,parlatıcı mı? Kırmızı ruj sahiden fazla hoş bir şey fakat bir kadına yakışıp yakışmaması azıcık da ağız yapısıyla alakalı Yani eğer dişleri yeterince beyaz değilse veya diş etleri sarkıksa kabus gibi bir görüntü oluşabiliyor bundan başka hemen hemen hiç konuştuktan sonra dudak boyası dişlere bulaşabiliyor Şayet de bu yüzden kadınlar aralıksız bıçağın yansımasından kendilerine bakıyorlarHani beğenilmeyen bir gösterme var mı diye
Lakin parlatıcının kullanımı çok daha bakımlı ve onun kullanımında ağız ve diş yapısı o kadarda kayda değer değil Sami, 30, Idareci Kırmızı ruju, beyaz tenli kadınlarda çekici buluyorum Özellikle de açık sarı saçlı ve renkli gözlüyse Esmer tende ise çingene çağrışımı yapıyor Ojede olduğu gibi, kırmızı rujun da geceleri sürülmesini seçim ederim Bilhassa de simsiyah giyinmiş bir kadında kıpkırmızı ruj çok seksi durur ve diğer ayrıntıya gerek kalmaz Parlatıcı rujlar ise, gayet öpülesi gözüküyor lakin öpünce verdiği his hiç güzel değil Başlıca kız arkadaşımı öpmeden önce, rujunu sildirtiyorum Mert,32,Avukat 1548449727 1548449727 erkekleresormuslarguzelliktrendlerihakkindanedusunuyorlar5c4b77c2ba641erkekleresormuslarguzelliktrendlerihakkindanedusunuyorlar5c4b77c2ba641 http:itmgrupcomtrcrfotohaberguzellikerkekleresordukguzelliktrentlerihakkindanedusunuyorlariid id Koyu mu yahut sade göz makyajı mı? Bir kadında her şeyin doğal olmasından yanayım lakin bu konudaki görüşlerim birazcık bambaşka Güzel ve ince çekilmiş bir göz kalemi,kadını çok güzelleştirebiliyor Ve ortama kadar koyu göz makyajı seksapaliteye bir anda tavan yaptırıyor Fakat bu herif bir makyajı her ortam kaldırmaz Ayrıca cart renklerde boyanmış gözler de bir palyaço görüntüsü oluşturuyor Kerem, 31, Tekstilci¦ Kalın kaş mı,ince kaş mı? Amerikada başlayan kalın kaş modası ülkemizede geldi Bundan Böyle daha fazla kadını bu şekilde görmeye başladık Bana sorarsanız,ikisini birbiriyle kıyaslayamam veya ayırım yapamam Çünkü her kadının yüz yapısı birbirinden farklı O yüz yapısına göre de,kendilerine uygun kaş modelini seçebilmelilerBu yıl kalın kaş modaymış Kaşlarımı aldırmayayım hiç olmazsa dememeli Itina,33,Müdür Kalın kaşları fazla albenili buluyorum lakin her kadına yakışmadığı da bir hakiki Çünkü her yüz bunu kaldırmayabiliyor Yay gibi kaşları da hiçbir zaman sevmedim Kerem,31,Tekstilci Kırmızı yanaklar mı doğal tonlar mı? Tercihimi natürel oysa doğal tonlardan yana kullanacağım Badana küpünden çıkmış gibi görünen birini kim ister oysa? Fakat gerçi aşırıya kaçılmadığı sürece yanaklara hafif renk vermekde güzel olabilir Hafif yanıklık duygusal aslında de fazla cazibeli Kısacası herşey kararında hoş Altuğ, 31, Mühendis Fondöten, bildiğim kadarıyla, yüze pürüzsüz bir dış görünüş sağlarken, cildi makyaja hazırlıyor Makyajın yüzde yüz başarılı durması için fondötenin fazla önemli olduğunu düşünüyorum Tene yerinde bir fondöten seçimi de kadınların güzelliğini etkiliyor Kendimce ciltten daha açık bir renk seçimi doğru olabilir Bunun yanına, ekstradan kırmızı yanağın bir zararı olmaz Ama o da kararında ve abartıya kaçılmadan uygulanmalıDoğal tonlar ise doğru fondöten seçimiyle sağlanabilir Itina,33,Müdür Hoş yapılmışsa, koyu göz makyajı kabul edilebilir Fakat çok da tercih etmem Çünkü doğallıktan yanayım dahası gözün üzerine sürme gibi çekilen siyah kalemin gözleri fazla hoş gösterdiğini düşünüyorum Benim için bu ve hafif pembeleşmiş yanaklar ideal makyaj sınıfına giriyor Mert, 32, Avukat