Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erkekleri İkiye Ayırıyoruz ( Süperr)

Erkekleri İkiye Ayırıyoruz ( Süperr)
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Erkekleri İkiye Ayırıyoruz ( Süperr) Melişler ne duruyorsunuz hadi erkekleri ikiye ayırıyoruz, bakın bakalım sizin kocişleriniz bu ikilemler içinde olanlardan mı ? erkekleri ikiye ayırıyoruz: 1Taş fırın erkekleri 2Light erkekler taş fırın erkekleri ikiye ayırıyoruz 1 milletin yanına taşfırın olanlar 2 çoğunlukla taşfırın olanlar Milletin yanına taş fırın olanları ikiye ayıralım: 1Birebir kaldığında ne hesap vereceğini düşünenler 2Birebir kaldığında nasıl arazi olup unuttururum diye düşünenler Birebir kaldığında nasıl arazi olup unuttururum diye düşünenleri ikiye ayıralım 1 merdaneyi kafasına yiyenler 2 unutturmayı başaranlar Meerdaneyi kafasına yiyenleri ikiye ayıralım: 1 Hastanede gözünü açanlar 2 Acımadıkii acımadıkiii diyenler Acımadıkii acımadıkiii diyenleri ikiye ayıralım 1 doğrusu felaket acıdıı halde çaktırmayanlar 2 harbiden taşkafalı olanlar Doğrusu felaket acıdığı halde çaktırmayanları ikiye ayıralım: 1 Ertesi gün arkadaşlarına ne yalan uyduracağının hesabını yapanlar (bkz ya dün gece fazla içmişim evin kapısını göremedimciler 2 Bunun acısını diğer bi şekilde çıkarmanın planlarını yapanlar (bkz hadi bakalım lightım mighım gücüm yetmio olur ya lakin sorarım ben sanacılar Bunun acısını diğer bi şekilde çıkarmanın planlarını yapanlar (hadi bakalım lightım mighım gücüm yetmiyor olur ya fakat sorarım ben sanacılar ı ikiye ayıralım 1 asla planlarını hayata geçiremeyip bi tur daha merdane yiyenler 2 planlarını gerçekleştirip de bi tur daha merdane yiyenler katiyen planlarını hayata geçiremeyip bi tur daha merdane yiyenler i ikiye ayıralım: 1 Dışarda yine taşfırın erkeği pozlarında gezenler 2 Merdane manyağı olup özel sipariş merdane getirtenler Ya iyide sözde yine başa dönüosssss nan Merdane manyağı olup özel sipariş merdane getirtenler 1 merdane ticaretine girip acısını içine gömenler 2 kiralık katil arayanlar Merdane ticaretine girip acısını içine gömenleri ikiye ayıralım: 1 Seneler sonradan bir gün merdanelerle dolu ofisinde koltukta arkası dönükken yanına gelen karısına bir zamanlar light fakat gururlu bir genç vardı pozunu yapanlar 2 Kazandığı paralarla merdane yemeyeceği bir sevgili bulup el altından çapkınlık yapanlar Kazandığı paralarla merdane yemeyeceği bir sevgili bulup gizlice çapkınlık yapanları ikiye ayıralım 1 sevgilisine para yedirmekten topu atanlar 2 çabuk uyanıp karısından boşanıp sevgilisini alanlar ivedi uyanıp karısından boşanıp sevgilisini alanları ikiye ayıralım: 1 huzuru bulduktan sonra insanlara takviye edip karşılığında defalarca kazık yiyenler 2 sevgisini verdiği insan tarafından her zaman ilk evliliği sorgulanıp mutlu olamayanlar  

858,478Konular
981,310Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt