Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkekleri neden sevdigimizi anladim

Erkekleri neden sevdigimizi anladim
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Erkekleri niçin sevdigimizi anladim Iltifat edip hoş ve akıllı hissetmemizi sağlarlar * Peşimizden koşturup özgüvenimizi arttırırlar * Tıraş olduklarında yanakları yumuşacık olur * Hesabı ödemek için hevesli olurlar, sıkça çiçek alırlar * defalarca için teknolojiden bizden daha iyi anlarlar * Omuzları ergonomiktir * Ne kadar düşüncesiz ayrıntı içerirse içersin, anlattığımız her şeyi dinlerler * Bir araya geldiklerinde ilgimizi çekmeyen konulardan konuşup bizi sıksalar bile, teknik servis olarak işimize yararlar * Eve gecikme dertleri olmadığından, bizi uğurlamadan eve gitmezler * Ailemizden gece izni alabilmemiz için dua ederler * Ağladığımızda bizden fazla üzülürler * Gözyaşları Içinde onlara her istediğinizi yaptırabilirsiniz (Dahası bu gerçeği bilirler de!) * Pek ağlamazlar lakin ağladıklarında da fazla sevimli olurlar * çoğu kez en iyi arkadaşımız olurlar * Bizim için ulaşamadığımız raflardaki eşyaları alırlar * Riskli işlere onlar girerler * Namus kurtarmacılık oynarlar, kendilerini Cüneyt Arkın zannederler * Olmadık şeyleri kıskanıp bizi kendilerine güldürüler * Kapıları açar, hatta bazen sandalyelerimizi tutarlar * Takım elbise ile acayip havalı olurlar komiklercom  

858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt