Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erkekleri Şımartan Sözler

Erkekleri Şımartan Sözler
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Erkeklerin hoşlandığı sözler

1Cok asil bir durusun var Sen farklisin cok karizmatik gorunuyorsun

2 Ne kadar cok sıcacık yetenegin var niçin bunlari kullanmiyorsun?

3 Sen kardeslerinden ne değin farklisin daha yakisikli ve daha güclü gorünüyorsun

4 Bu isin de altindan kalkacagina eminim Mutlaka bir caresini bulursun

5 Dun gece bir film izledimBasrol oyuncusu ayni senin gibi gülüyordu cok etkilendim

6 Senin cok guclü genlerin oldugu belli Her kadin senin gibi bir adamdan cocugu olsun ister

7 Hayvanlara karsi bu kadar duyarli oldugunu bilmiyordumSeni takdir ettim dogrusu

8 Her türlü kiyafeti kendine yakistirmasini biliyorsunAllah vergisi bir yetenegin var

9 Sen servetini kendi bilek gücünle yapmissinbaskalari gibi mirasyedi degilsinBence onlardan daha sayginsin

10 her zaman gozlerin piril piril parliyorBu ozellik sadece son derece akıllı erkeklerde olur

11 Sözde gelecegi görür gibi son derece isabetli yorumlarda bulunuyorsunNe desen cikiyor

12 Kiskanclik kotu bir huyBeni affet fakat seni baskalarindan kıskanmaktan kendimi alikoyamiyorum

13 Cok kasli bir vucudun varCocukken spor yaptigin muhakkakne tür sporlar yapiyorsun?

14 Sakaklarindaki aklar seni cok cekici yapiyorNe değin yakismis ağırbaşlı boyamaya kalkma

15 Senin boyun Türk erkeklerinin ortalamasindan uzunBasketbol mu oynadın?

16 Eger akademik kariyer yapmis olsaydin dünya capinda bilim adami olurdunCok çözümsel bir beynin var

17 Ne dek güzel sohbet ediyorsunSiir gibi konusuyorsunSeni dinlemekten zevk aliyorum

18 Cesaretine hayranimgozünü sakinmiyorsunSenin yaninda güvende hissediyorum

18 Gecmiste sana cok kadinin asik oldugu kesinBeni de kendine asik edip sonra birakmandan korkuyorum

19 Bu genc yasta ne dek basarili olmussunAzminehayata asilmana gercekten hayranlik duydum

20 Cocuklarla ne değin güzel anlasiyorsunonlarin seviyesine inmen ne güzel

21 Ailenin sana ne değin bagli oldugunu hissettimNeredeyse sana tapacaklarSeni neden bu kadar cok seviyorlar?

22 Ne değin akıllı ve tecrübelisinTecrübelerini bana anlatonlardan ders edinmek istiyorum

23 Gercekten roman gibi bir hayat yasamissinBunlari mutlaka yazmalisin

24 Buralara gelmen basit olmamis kesin kiYüzünde yaptigin savaslarinkazandigin zaferlerin izleri var *

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt