Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ErkekLerin aLdıkLarı HediyeLer Ve AnLamLarı..!

ErkekLerin aLdıkLarı HediyeLer Ve AnLamLarı..!
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ErkekLerin aLdıkLarı HediyeLer Ve AnLamLarı! hediyeler ve anlamları armağan anlamları hediyelerin hediyelerin anlamı hediye anlamı Kupa Bardak : Ne ayrım ettim biliyo musun? Sadece bişiler yiyip içerken susuyosun Tabak alsam kafamda kıracağını bildiğim için üzerinde bu anlayışsız aptal ayıcıkların olduğu bardağı aldım İç zıkkımlan ve sus Body gömlek vs : Bak kızım aklını başına devşir Giyicem diye direttiğin o şeyleri giymeye devam edersen ben senin kafanı gözünü canını yakmak zorunda kalıcam En iyisi sen hemen git içeri tuvalette giy bunu gel ben de senin veya şu karşı masadaki şaşının bi tarafını acıtmak zorunda kalmıyım Hadi güzelim hadi Ayıcık Tavşancık vs : Ben senle evlenmiceme ve başkasıyla evlenmene de müsade vermiceme göre ahada sana ayı Sarılır sarılır uyursun Çünkü bi ömür bi ayıdan diğer bişeye sarılamıcaksın Yüzük: Hoop hemencecik öle celallenme kızım Doğum günü hediyesi o Evlilik teklifi falan diil Ahali sahibin olduğunu görsün Bunu sıradan zamanda da verirdim fakat sen buna bi ton kasıt yükler benim canımı sıkarsın İki şahsiyet bi Paris bileti : Şimdiye kadar böyle bişi alan olmamıştır Olursa tavsiyem şudur ama; kafasına sert bi cisimle vurun ve ayılmadan nikahı basın Ufak Etek: Hiç bişi giymeyeceğine bari bunu giy topuklu kundura : Ben sapık bi fetişistim ama çaktırmıyorum Bak birine söylersin kırarım kafanı Ben özel günlerde armağan almam arkadaşlarım böyle bilicek hazır mı git acilen giy onları bi de gözüm bayram etsin gözlük : Yüzünü komple kapatıcak bişi bulsam daha dar edicem ama neyse çiçek:Ben bi öküzüm bi kıza ne alınır bilmiyorum kahvedeki arkadaşlara danıştım bi çiçek al yeter dediler  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt