Birgun ormancinin biri dallari nehrin uzerine sarkan agacin dallarini
keserken baltasini suya dusurur
Aman tanrimdiye bagirdiginda bir peri belirir ve Ne diye bagiriyorsun ?der
Ormanci baltasini suya dusurdugunu ve yasamini surdurebilmek icin o baltaya ihtiyaci oldugunu soyler
Peri suya dalar ve elinde bir altin balta ile tekrar belirir
Baltan bu muydu ?diye sorar
Ormancihayirdiye cevaplar
Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gumus bir balta ile tekrar
belirir ve yine sorar
Baltan bu muydu ?
Ormanci yine hayirdiye cevaplar
Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar
belirir ve yine sorar
Baltan bu muydu ?
Ormanci evetder
Ormancinin durustlugu perinin cok hosuna gider ve baltalarin ucunu de kendisine verir Ormanci mutlu bir sekilde evine doner
Bir zaman sonra ormanci esiyle birlikte nehir boyunca yururken karisi suya duserOrmanciaman tanrimdiye bagirir
Peri yine belirir ve sorar: Ne diye bagiriyorsun ?
Ormancikarim suya dustu der
Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri donerSenin karin bu
mu?diye sorar
Ormanci evetder
Peri sinirlenmistir, Yalan soyluyorsun, gercek bu degilder
Ormanci ozur dilerim peri, ortada bir yanlis anlasilma soz konusu Eger Jennifer Lopez icin hayir deseydim bu sefer Catherine ZetaJones ile geri donecektin, ona da hayir deseydim karimla donecek ve her ucunu de bana verecektin Ben fakir bir adamim ve uc karimin sorumlulugunu tasiyabilecek durumda degilim Jennifer Lopez’e evet dememin sebebi budur
Bu hikayeden alinacak ders :
Ne zaman bir Erkek yalan soyluyorsa bunun iyi ve saygin bir nedeni vardir ve bu baskalarinin yarari icindir Kendileri icin birsey istiyorlarsa ekmek carpsindir imageserkeklerinbirermelekoldugununkaniti5ad8093254933gifimageserkeklerinbirermelekoldugununkaniti5ad8093254933gif
keserken baltasini suya dusurur
Aman tanrimdiye bagirdiginda bir peri belirir ve Ne diye bagiriyorsun ?der
Ormanci baltasini suya dusurdugunu ve yasamini surdurebilmek icin o baltaya ihtiyaci oldugunu soyler
Peri suya dalar ve elinde bir altin balta ile tekrar belirir
Baltan bu muydu ?diye sorar
Ormancihayirdiye cevaplar
Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gumus bir balta ile tekrar
belirir ve yine sorar
Baltan bu muydu ?
Ormanci yine hayirdiye cevaplar
Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar
belirir ve yine sorar
Baltan bu muydu ?
Ormanci evetder
Ormancinin durustlugu perinin cok hosuna gider ve baltalarin ucunu de kendisine verir Ormanci mutlu bir sekilde evine doner
Bir zaman sonra ormanci esiyle birlikte nehir boyunca yururken karisi suya duserOrmanciaman tanrimdiye bagirir
Peri yine belirir ve sorar: Ne diye bagiriyorsun ?
Ormancikarim suya dustu der
Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri donerSenin karin bu
mu?diye sorar
Ormanci evetder
Peri sinirlenmistir, Yalan soyluyorsun, gercek bu degilder
Ormanci ozur dilerim peri, ortada bir yanlis anlasilma soz konusu Eger Jennifer Lopez icin hayir deseydim bu sefer Catherine ZetaJones ile geri donecektin, ona da hayir deseydim karimla donecek ve her ucunu de bana verecektin Ben fakir bir adamim ve uc karimin sorumlulugunu tasiyabilecek durumda degilim Jennifer Lopez’e evet dememin sebebi budur
Bu hikayeden alinacak ders :
Ne zaman bir Erkek yalan soyluyorsa bunun iyi ve saygin bir nedeni vardir ve bu baskalarinin yarari icindir Kendileri icin birsey istiyorlarsa ekmek carpsindir imageserkeklerinbirermelekoldugununkaniti5ad8093254933gifimageserkeklerinbirermelekoldugununkaniti5ad8093254933gif