Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erkeklerin Düşünme Tarzları

Erkeklerin Düşünme Tarzları
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Erkeklerin Düşünme Tarzları Erkeklerin düşünme tarzlarıyla ilgili size muhtesem bir yazı sunuyorum melişler okumadan geçmeyinn emiiii Genç bir erkeğin üç kız arkadaşı vardı ve hangisi ile evleneceğine dair karar vermesi gerekiyordu Bir deneme yapmaya karar verdiHer birine 1000 DM verdi Kaynak : yorumlanet erkeklerin düşünme tarzı Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve alımlılık salonuna gitti Genç erkeğe geri geldiğinde söyle dedi: Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum! İkinci kız arkadaşı yeni bir hokey takımi, video ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve söyle dedi : Bunlar senin için aldığım hediyeler, çünkü seni seviyorum! Üçüncü kız arkadaşı bu para ile iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir vakit içersinde para kendini ikiye katladı Bu karı tekrar yatırdı ve bu şekilde devam ettiGenç erkeğe geri geldiğinde söyle dedi : Senin bana verdiğin parayı çoğalttım, birlikte yaşayacağımız gelecek için, çünkü seni seviyorum Genç erkek her üç kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti Bir vakit için ortadan yok oldu ve arkadaşlarının verdiği cevaplar hakkında düşündü çok iyi düşündü gerçekten fazla, çok iyi düşündü Bu o kadar kolay verilebilecek bir karar değildi, işi çok zordu çok iyi düşündükten daha sonra en kocaman göğüslü olan ile evlenmeye karar verdi  

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt