Erkeklerin kibar olmasini beklemeyelim 1 Bir yerde yemek yemeye gidilir Yemek Yemek sırasında kız içten hatıra bekler ve dürüst anda (en azından içten olduğunu düşündüğü anda) umulan cümleyi söyler Kız: Yasin sanırım ara versek iyi olacak!?! Erkek: Doydun mu? Fazla geldiyse ben tamamlarım merak etme K: Ne? E: Ya ara vermeye lüzum yok ben yerim olmazsa paket yaptırırız Kız koşarak uzaklaşır 2 Parkta yürüyüşe çıkılmıştır Ve işte o an; Kız: Ya ara versek iyi olacak sanırım!?! Erkek: Niçin bilinen birini mi gördün? K: Ya ara verelim diyorum E: Işlenmiş 1 metre yeter mi? Bak ahanda bi adım yana kaydım Kız bir yerlere oturur ve bir daha kalkamaz, felç gelmiştir 3 Yolda yürünmektedir Uzun bir yolculuk olmuştur Ve ünlü cümle; K: Ya ara versek iyi olur sanırım!?! E: Sabret biraz ilerde veririz K: Ne? E: Buradaki tuvalet fiyatı yüksek eksik ilerde ucuzu var oraya gideriz bak bende bir saattir tutuyorum sabret!!! Kız kendini trafiğin ortasına bırakır 4 Çift buluşur, tüm gün dolaşırlar Kız dürüst anı yakalar (yakaladığını zanneder) veeeee K: Ya ara verelim mi? E: Valla çok iyi olur K: Bu değin mı? E: Valla kalmak isterdim ama maç başlıcak maçtan sonradan alırım seni hadi görüşürüz canım Kız besbelli kalırSinirleri bozulmuşturSağ gözü seğirmeye başlar 5 Yine birlikte dolaşılmaktadır ve K: Ya ara vermemiz gerekli!?! E: Hönk!?! O ne ya zekat gibi bişey mi? Ben geçen gün dilenciye 10 kuruş vermiştim o olur mu? K: Neeee!?!?! E: Kızma yaw zaten yerden bulmuştum parayı bende dilenciye para kaptırcak göz var mı? Kız erkek arkadaşını kovalar, arkasında kafasına kafasına madeni para atar tosbagacom