Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkeklerin kibar olmasini beklemeyelim

Erkeklerin kibar olmasini beklemeyelim
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Erkeklerin kibar olmasini beklemeyelim 1 Bir yerde yemek yemeye gidilir Yemek Yemek sırasında kız içten hatıra bekler ve dürüst anda (en azından içten olduğunu düşündüğü anda) umulan cümleyi söyler Kız: Yasin sanırım ara versek iyi olacak!?! Erkek: Doydun mu? Fazla geldiyse ben tamamlarım merak etme K: Ne? E: Ya ara vermeye lüzum yok ben yerim olmazsa paket yaptırırız Kız koşarak uzaklaşır 2 Parkta yürüyüşe çıkılmıştır Ve işte o an; Kız: Ya ara versek iyi olacak sanırım!?! Erkek: Niçin bilinen birini mi gördün? K: Ya ara verelim diyorum E: Işlenmiş 1 metre yeter mi? Bak ahanda bi adım yana kaydım Kız bir yerlere oturur ve bir daha kalkamaz, felç gelmiştir 3 Yolda yürünmektedir Uzun bir yolculuk olmuştur Ve ünlü cümle; K: Ya ara versek iyi olur sanırım!?! E: Sabret biraz ilerde veririz K: Ne? E: Buradaki tuvalet fiyatı yüksek eksik ilerde ucuzu var oraya gideriz bak bende bir saattir tutuyorum sabret!!! Kız kendini trafiğin ortasına bırakır 4 Çift buluşur, tüm gün dolaşırlar Kız dürüst anı yakalar (yakaladığını zanneder) veeeee K: Ya ara verelim mi? E: Valla çok iyi olur K: Bu değin mı? E: Valla kalmak isterdim ama maç başlıcak maçtan sonradan alırım seni hadi görüşürüz canım Kız besbelli kalırSinirleri bozulmuşturSağ gözü seğirmeye başlar 5 Yine birlikte dolaşılmaktadır ve K: Ya ara vermemiz gerekli!?! E: Hönk!?! O ne ya zekat gibi bişey mi? Ben geçen gün dilenciye 10 kuruş vermiştim o olur mu? K: Neeee!?!?! E: Kızma yaw zaten yerden bulmuştum parayı bende dilenciye para kaptırcak göz var mı? Kız erkek arkadaşını kovalar, arkasında kafasına kafasına madeni para atar tosbagacom  

858,496Konular
982,178Mesajlar
30,114Kullanıcılar
HRNSRHNNSon üye
Üst Alt