Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erol Kose "Nil Erkoçlar Henüz Ameliyat Olmadı!" Dedi!

Erol Kose "Nil Erkoçlar Henüz Ameliyat Olmadı!" Dedi!
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Erol Kose Nil Erkoçlar Demin Ameliyat Olmadı!Dedi! Bu konu; Erol Kose Nil Erkoçlar Henüz Ameliyat Olmadı!Dedi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yapımcı Erol Köse yine bir konuştu pir konuştu, büyük bir bomba patlattı Köse'nin söylediklerine göre Nil Erkoçlar demin erkek olmamış! İşte haberin detayları 1548626929 1548626929 erolkosenilerkoclarhenuzameliyatolmadidedi5c4e2bf4e8ccferolkosenilerkoclarhenuzameliyatolmadidedi5c4e2bf4e8ccf erolkosenilerkoclarhenuzameliyatolmadidedi5c4e2bf4e8ccf Kanaltürk’te yayınlanan “2 Sayfa” programının bugünkü konuğu ünlü prodüktör Erol Köse, Nil Erkoçlar’ın henüz cinsiyet değişim ameliyatı olmadığını iddia etti Erol Köse, Nil Erkoçlar’ın, heyet raporuyla hormon tedavisi gördüğü ve göğüslerinin alındığını, fakat erkek olması için gerekli operasyonu henüz geçirmediğini söyledi Meşhur prodüktör sözlerine şöyle devam etti: “Ben bunu nereden biliyorum? Haksızlığa uğramış bir hekim hanım, bu operasyonun sorumlusu olan hekim hanımla konuştum Kendisi beni aradı ve “Röportajlarda adım geçmedi Güya öteki doktorlar konuya hakimmiş gibi direktifler yaptı Adımızın bilinçli olarak zikredilmediğini, kamufle edilmeye çalışıldığını düşünüyoruz Ben de bunun üzerine söylev gereği duydum Biz bir süreçteyiz, bu süreç hemen şimdi bitmedi lakin bitmiş gibi gösteriliyor”  

858,466Konular
981,158Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt