Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ersin Korkut Gülfer Sarıgül

Ersin Korkut Gülfer Sarıgül
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ersin Korkut Gülfer Sarıgül ersin korkut gülfer sarıgül sevgili mi ersin korkut gülfer sarıgül fotoları haberleri burada arkadaşlar BKM Mutfak oyuncularından Ersin korkut Gülfer Sarıgül ile çekilen fotolarının basında yayınlanmasından daha sonra Gülfer Sarıgül'ün Ersin benim sevgilim olsa kendimi köprüden altında atarımsözlerinden sonra bakın nasıl gündeme geldi, iki arkadaş 1548643746 1548643746 ersinkorkutgulfersarigul5c4e6da769c93ersinkorkutgulfersarigul5c4e6da769c93 ersinkorkutgulfersarigul5c4e6da769c93 Ersin Korkut, evde çekilen dostça fotoğraflarının basına yansımasından sonradan “Ersin’le sevgili olmaktansa kendimi Boğaz köprüsünden atarım diyen Gülfer Sarıgül’ün kendisini arayıp özür dilediğini söyledi: “Gülfer benim bir yıllık arkadaşım Sevgili değiliz Meydana Çıkan haberlerden sonradan da aradı, özür diledi Kendince şaka yapmış Ersin Korkut, evde çekilen samimi fotoğraflarının basına yansımasına sert sözlerle tepki belirten Gülfer Sarıgül’ün kendisinden özür dilediğini söyledi Korkut, “Gülfer benim bir takvim arkadaşım Sevgili değiliz Beraber çekildiğimiz fotoğrafları Twitter’a koymuş, gazetelerde sevgili olduğumuz yazılınca ‘Neden fotoğrafları Twitter’a koydun’ diye sordum, özür diledi Kendince şaka yapmış Çıkan haberlerden sonradan aradı, tekrar özür diledi Benim Twitter hesabım değil Zaten okumam var fakat yazmam yoktur Bunu neden memleket meselesi haline getiriyorlar, anlamıyorum Bundan sonra kimseyle resim çektirmeyelim o zaman dedi Ne demişti Gülfer Sarıgül, Ersin Korkut’la aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelince “Ersin’le sevgili olmaktansa kendimi Boğaz köprüsünden aşağı atarım Sonuçta kültür seviyelerimiz muhakkak Benim eski sevgilim de oyuncu, gayet yanıma yakışan, Türkiye’nin en yakışıklı adamları arasındaydı Haberi gördükten daha sonra beni aradı, ‘Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın?’ dedi Haklı, attan inip eşeğe binmek gibi bir şey bu demişti  

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt