Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ersoy'unda bindiği helikopteride kullanmış

Ersoy'unda bindiği helikopteride kullanmış
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ersoy'unda bindiği helikopteride kullanmış yüreklerimizi burkan helikopter kazasında ölüm eden SP Belediye başkanı Muhsiz Yazıcıoğlu ve diğer 5 kişinin hayıtını kaybettiği kazada helikopteri kullanan pilot Kaya İstektepe bazı ünlülerin bindiği helikopterleri kullanmıştı bunlardan biride Diva Bülent Ersoy ERSOY'U DA PİLOT İSTEKTEPE UÇURMUŞ! 1548637567 1548637567 ersoyundabindigihelikopteridekullanmis5c4e55856cad1ersoyundabindigihelikopteridekullanmis5c4e55856cad1 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbulent29mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BUNDAN İKİ HAFTA ÖNCE CHP ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI SAİT ÇÖREKÇİ'YE DESTEK BELIRLEMEK İÇİN AYNI ŞİRKETİN, HAYATINI KAYBEDEN PİLOTUYLA UÇTUĞU BELİRLENDİ Türk Sanat Müziği'nin ası Bülent Ersoy, 'Ben de fazla yağışlı, sisli bir havada yaklaşık olarak aynı şartlarda yolculuğa çıkmıştım Bu olay benim de başıma gelebilirdi Ben o yolculuğu sağlıklı bir biçimde tamamladım Ben bu konuda takdiri ilahi diyorum Allah'ın izni olmadan bir yaprak bile kımıldama Ama her türlü önlem alınmalıdır' dedi Bülent Ersoy, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı kazada ölen alıştırma arkadaşlarına başsağlığı dileklerinde bulundu  

858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt