Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ersun Yanal: "Bu sonuçlar bize yakışmıyor"

Ersun Yanal: "Bu sonuçlar bize yakışmıyor"
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Türkiye Gazetesi'nden Belli Uluç'un haberine göre Ersun Yanal’la umuda yelken açan Fenerbahçe’de Ümraniye şoku yaşanıyor Sarılacivertli camiada yönetime karşın tepkiler artarken, teknik direktör Ersun Yanal ise moral olarak dibe vuran oyuncularını toparlamaya çalışıyor Karşılaşmanın ardından yas havası esen soyunma odasında bir söylev yapan Yanal “Biz bu sonuçları alacak ekip değiliz Fenerbahçe, gücünü, oyununu rakibe kabul ettirir Acilen üzülmeyi unutun, başınızı kaldırın ve sahaya odaklanın uyarısında bulundu “Ayağa kalkmak zorundayız diyen tecrübeli teknik adam “Hepiniz kariyerli oyuncularsınız Bunu başaracak yeteneğe, baskıyla uğraş edecek güce ve cesarete sahipsiniz sözleriyle oyuncularına moral aşıladı Formayı savaşan giyecek Ersun Yanal, maç sonrası basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında da çarpıcı ifadeler kullandı Ümraniye karşı turu geçeceklerine inandığını gösteren Yanal “Fenerbahçe her maçı galip gelmek için sahaya çıkar vurgusunda bulunurken “Bu duruşu sergileyen oyuncularla sahaya çıkacağız sözleriyle takıma da mesaj gönderdi Deneyimli öğretmen “Şayet 56 maç benzer kadro sahada olacak ama benim takımımda kazanma tavrı içinde olanlarla forma giyecek Bunu ben söylüyorum ve yapacağım çıkışıyla kimsenin gözünün yaşına bakmayacağının altını çizdi Yanal, dün de Ümraniye maçının detaylı analizini oyuncularıyla paylaşıp yapılan hataları tek tek gösterdi ORTAYA İKİ YARDIM Tolgay&Silva ısrarı sürüyor Bir lahza önce takviye isteyen Ersun Yanal’ın önceliği orta sahaya vermesi üstüne yönetim çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı Leicester City’nin Portekizlisi Adrien Silva için girişimlerini hızlandıran sarılacivertliler, bir yanlamasına da Tolgay için temasları sürdürüyor Yanal’ın Tolgay’da ısrarlı olduğu belirtilirken, yönetimin iki oyuncuya birdenbire imza attırabileceği öne sürülüyor BURSASPOR HAZIRLIKLARI Kupada 1 Lig takımı Ümraniye’ye yenilen Fenerbahçe, ligdeki Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Ümraniye maçına 11’de başlayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer futbolcular U21 Takımı ile çift kale maç oynandı

858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt