Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ertuğrul Sağlam Neden İstifa Etti

Ertuğrul Sağlam Neden İstifa Etti
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ertuğrul Sağlam İstifa Etti

Ertuğrul Sağlam Bursa spor Teknik Direktoru idi Ancak dun akşam saatlerinde Ertuğrul Sağlam Bursa spor teknik direkturluğunden istifa ettiğini acıkladıErtuğrul Sağlam istifasını Ozluce Tesisleri'nde duzenlediği basın toplantısında acıkladı

Ertuğrul Sağlam, futbolcuların da katıldığı bir basın toplantısı duzenledi bu basın toplantısında Ertuğrul Sağlam şu acıklamaları yaptıErtuğrul Sağlam gorevde bulunduğu sure icerisinde sayısız zaferlere, başarılara, kırılması guc rekorlara ulaştıklarını soylediKendisini bu başarılar kadar, Bursa şehri ile kurdukları gonul bağının da cok mutlu ettiğini belirten Sağlam Saygı ve sevgi ile buyuyen, her gecen gun buyuyen bağdan soz ediyorum Temas kurduğumuz herkesle cok samimi bir iletişim kurduk Koca bir şehir bize kucak actı Biz de bu guvene layık olamaya calıştık Unutulmayacak guzellikler yaşadık Stadımızda Şampiyonlar Ligi muziği duyduğumuzda da aynı duyguları yaşadık Macta kaybetmekten cok Bursa ile kurduğum bu gonul bağının kopmasından korktum Bulunduğumuz ortamda guven sorunu olsun istemedim diye acıklama yaptıBursaspor camiası bu istifa karşısında cok uzuldu

imagesertugrulsaglamnedenistifaetti5b041a121f86f

858,461Konular
981,115Mesajlar
29,531Kullanıcılar
LaoTimonSon üye
Üst Alt