Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erzurum Bohça Kete

Erzurum Bohça Kete

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Erzurum Bohça Kete Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için:


*1 çay bardağı sıvı yağ
*1,5 çay bardağı su
*1 yumurta
*1 paket kabartma tozu
*1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
*Aldığı kadar un
*Açmak için nişasta

Üzerine:


*Yarım paket margarin (eritilmiş)
*1 çay bardağı sıvı yağ

İç malzemesi:


*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*1 su bardağı un

Erzurum Bohça Kete Tarifi Yapılışı Hamur malzemelerini yoğuruyoruz Hamur yumuşak olacak Hamuru 10 eşit parçaya bölüyoruz Her bir hamuru pasta tabağı büyüklüğünde açıyoruz Arasına nişasta serpiştiriyoruz Kat kat böyle üst üste diziyoruz On kat tamamlandıktan sonra hepsini bir kerede açıyoruz Kocaman bir yufka oluyor Onu da resimdeki gibi kesip iç harcını koyup katlıyoruz Katlı yeri alta gelecek şekilde tepsiye diziyoruz Her birinin üzerine bir yemek kaşığı yağ döküyoruz yağ bitene kadar 200 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz
 
858,496Konular
982,224Mesajlar
30,138Kullanıcılar
mcraneSon üye
Üst Alt