Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

erzurum çorbası=kesme aşı=erişte çorbasi

erzurum çorbası=kesme aşı=erişte çorbasi
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
erzurum çorbası kesme aşı erişte çorbasi kesme aşı çorbası erişte çorbası erişte nasıl yapılır kesme aşı tarifi Arial, Helvetica, sansserif 1548688791 1548688791 erzurumcorbasikesmeasieristecorbasi5c4f1d9c99df7erzurumcorbasikesmeasieristecorbasi5c4f1d9c99df7 http:imgblogcucomuploadsNAGORKkesmecorbasi Arial, Helvetica, sansserif Arial, Helvetica, sansserifKESME ÇORBASI Arial, Helvetica, sansserif Arial, Helvetica, sansserifMALZEMELER Arial, Helvetica, sansserif15 su bardağı evvelden kesik çorbalık erişte (ben hazır kullandım) Arial, Helvetica, sansserif1 akarsu bardağından biraz pozitif önceden haşlanmış yeşil mercimek Arial, Helvetica, sansserif1 baş kuru soğan 2 yemek kaşığı kadar tereyağı 2 yemek yemek kaşığı kıyma 15 su bardağı et suyu 15 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı kurutulmuş reyhan otu ya da Erzuruma has tarhın otu pulbiber, tuzlu Arial, Helvetica, sansserifNASIL MI YAPTIM? Arial, Helvetica, sansserifTencereye öncelikle yağı koydum yağ eridikden daha sonra çok minik doğradığım soğanları ilave edip tamamen pembeleştirdim Pulbiber, kıyma ve salçayı ekledim ve salça eridikden sonra yeşil mercimeği ilave edip et suyunu kattım Bir taşım kaynadıkdan sonradan erişteleri ve tuzunu ilave edip üstüne yaklaşık 4 su bardağı değin kaynar su ilave ettim Oldukça kaynadıkdan sonradan reyhanını atıp 45 dakika daha kaynatıp ocağı kapattım id Sağlık olsun Şanslı iftarlar  

858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt